Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tobias Nawrocki

Kategori

Jobskifte

Virksomhed

Conecto

Dato

Body

Conecto byder 6. januar velkommen til Tobias Nawrocki - vores nye adm. direktør. På baggrund af sin erfaring som bl.a. IT-konsulent, konsulentdirektør og senest jurist vil han især styrke forretningens strategiske fokus på managed services. Målet er at skabe et øget fokus på kundernes virkelighed anno 2020 og udnytte Conectos højt specialiserede konsulenter til at hjælpe kunderne med at møde de nye krav, der bliver stillet til f.eks. brugeroplevelse, sikkerhed og agilitet.
Han kommer fra et job som advokatfuldmægtig hos Integra Advokater, hvor han har rådgivet danske virksomheder. Tobias har et godt kendskab til Conecto, hvor han har siddet i bestyrelsen siden 2019. Vi glæder os over samarbejdet og ser fremtil de positive synergier det vil bringe os og vores kunder!