Søren Staugaard Nielsen

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

Rambøll

Dato

Body

Ny direktør i Rambøll Fonden
Søren Staugaard Nielsen tiltræder som administrerende direktør i Rambøll Fonden.
Rambøll Fonden, der ejer Rambøll Gruppen, har udnævnt Søren Staugaard Nielsen som administrerende direktør fra 1. januar 2022.

Om valget siger bestyrelsesformand i Rambøll Fonden, Robert Arpe:

”Med Søren Staugaard Nielsen får vi en ambitiøs og stærk leder af Rambøll Fondens sekretariat til at skabe de rette rammer for fondens fremtidige virke som en aktiv ejer af en af Europas største rådgivende virksomheder. Efter mange år i Rambøll, herunder som en del af den øverste ledelse i Danmark, kender Søren Staugaard Nielsen Rambøll indefra og har en dyb forståelse for de værdier og det særlige samfundssind, som er en del af Rambølls DNA. Han er derfor den helt rette person til at sikre, at Rambøll Fonden forbliver en aktiv og engageret ejer af et Rambøll, der fortsat drives i overensstemmelse med de værdier, der har tegnet den succesfulde virksomhed indtil nu.”
Det er første gang, at Rambøll Fonden får en administrerende direktør og et sekretariat. Den daglige ledelse og drift har indtil nu været varetaget af fondens bestyrelse, der består af nuværende og tidligere medarbejdere.
Om sit nye job siger Søren Staugaard Nielsen:
”Efter 24 år i Rambøll er jeg fortsat dybt inspireret af virksomhedens overbevisende mission og engagement i samfundets udvikling, som bunder i et oprigtigt ønske om at præge samfundet mod en mere bæredygtig fremtid. Det er med en blanding af ydmyghed og entusiasme, at jeg nu stiller mig ved roret hos virksomhedens ejer. Rambøll går en spændende tid i møde med ambitioner om endnu større vækst internationalt. Jeg glæder mig meget til sammen med fondsbestyrelsen at udvikle ejerskabet og tænke langsigtet sammen med Rambøll, samt sikre, at vi fortsat er en ejer på vegne af medarbejderne både i ord og handling. Det er min ambition, at Rambøll på den lange bane kommer til at få en endnu mere værdibaseret tilgang til de typer af kunder og projekter, virksomheden beskæftiger sig med,” siger Søren Staugaard Nielsen.