close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Per Lindholm Larsen

Kategori

Udnævnelse

Virksomhed

Atkins Danmark

Dato

Body

Per Lindholm Larsen er udnævnt som direktør for Transportation Systems i Atkins Danmark.

Per Lindholm Larsen er 47 år og har i de seneste 5 år fungeret som afdelingschef i Atkins Danmarks Signalafdeling. Som direktør for Transportation Systems kommer Per til at stå i spidsen for områderne el-teknik, køreledning og signal. Herudover bliver hans fokus særligt på samarbejdet med DSB og på de stadigt flere internationale projekter, som Atkins Danmark medvirker til rundt om i verden.

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største rådgivervirksomheder og en anerkendt infrastrukturrådgiver i Danmark. Den danske del af virksomheden tæller ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med kernekompetencer inden for jernbane, broer og konstruktioner, vej, risk management, miljø, trafik- og byudvikling, it og geodata, energi, bygherrerådgivning og projektledelse. I juli 2017 blev Atkins del af SNC-Lavalin, der nu tæller over 50.000 ansatte på verdensplan.