Paula á Stongum

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

Erasmus & Partnere A/S

Dato

Body

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S har ansat Paula á Stongum (34), der er civilingeniør inden for arkitektur og design. Paula, der er uddannet fra Aalborg Universitet, har siden færdiggørelse af sin kandidatuddannelse i 2014 dygtiggjort sig via arbejde og yderligere uddannelse, og hos Erasmus & Partnere vil hun få mulighed for at byde ind på mange forskellige fronter.
Paula har været ansat hos en række arkitekter, hvor hun har udført forskellige tegnings- og projekteringsopgaver i forbindelse med bl.a. udstykninger, opførelse af énfamiliehuse samt arkitektkonkurrencer. Med ønske om at forbedre sit kendskab til processerne inden for byggeri- og anlægsopgaver har Paula gennemført første år på bygningskonstruktøruddannelsen, og fik herfra yderligere viden om bl.a. myndighedsprojektering, styring af økonomi, planlægning og tidsplaner samt tekniske installationer med sig.
Med sin uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund forener Paula det ingeniørfaglige med arkitektens ekspertise inden for design. Paula indgår i Erasmus & Partneres tegnestueteam og har nu - efter indledende uger på hovedkontoret i Hjørring – sin plads i ingeniørfirmaets hastigt voksende Aalborg-afdeling.