Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Niels Bunk Jespersen

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

NIRAS

Dato

Body

25-års jubilæum i NIRAS
- Niels Bunk Jespersen
Når man siger byggeri og NIRAS, har man også sagt Niels Bunk Jespersen. Niels startede ud med at være tømrer, så blev han ingeniør og hurtigt videre til projektleder og projektdirektør. Det er en fantastisk 25 årig lang rejse, Niels har været på i NIRAS, hvor han aldrig er gået på kompromis med den ægte Niels. Den 21. marts 2020 har Niels Bunk Jespersens 25 års jubilæum i NIRAS.
Der er ikke mange projekter på Niels’ CV, før titlen som projektleder dukker op. Ledelse af store komplekse projekter kombineret med et indgående kendskab til detaljerne i det enkelte projekt er også et felt, som Niels har gjort til sit ekspertiseområde. For Niels skal projektledelse praktiseres og ikke blot læses om i tykke lærebøger.
Niels har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Han har en forretningsforståelse og faglige kompetencer, som er svære at matche. En positiv og ofte humoristisk tilgang til tingene i kombination med en meget stor faglighed har gjort, at Niels gennem årene har opbygget et stort netværk i branchen, hvor han altid omtales med stor respekt.
Niels er en dedikeret holdspiller, og bruger mange timer på jobbet i NIRAS. Alligevel formår han at balancere de mange NIRAS-timer med familieliv, rejser, løbeture, skiture, vinterbadning, fester, livet som bolighaj og pasning af et gammelt hus på Kongsvang.
Trods sin jyske facon er Niels en verdensmand. Med flere spændende rejser i rygsækken og smag for alt det skæve og forskellige i verden, er Niels formet af meget mere end den jyske muld.
Vi ønsker Niels et stort tillykke med de 25 år i NIRAS.