Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Michael Bindseil

Kategori

Rund dag

Virksomhed

COWI

Dato

Body

Direktør for COWI i Danmark fylder 60 år tirsdag.
Allerede som ung ingeniør var Michael drevet af de helt store infrastrukturprojekter. Jo større og mere komplekse projekter, jo bedre! Blandt andet har han været involveret i Storebæltsbroen og stået i spidsen for Københavns metro og en perlerække af andre signatur-infrastrukturprojekter i Danmark og udlandet. Siden han dimitterede som ingeniør fra DTU i 1984, har han opbygget en stor indsigt i den danske anlægsbranche og gjort vidtfavnende karriere i COWI, hvor han startede som 32-årig. Han er løsningsorienteret, straight-forward, eminent til at danne sig et overblik og udviser en stoisk ro, når tingene spidser til. Dette kombineret med en grundlæggende positiv indstilling til tilværelsen og til andre mennesker, gør Michael Bindseil til en meget respekteret og afholdt person blandt kolleger, kunder og samarbejdspartnere.
Michael Bindseils 60 års fødselsdag fejres med en reception torsdag den 20. august kl. 16.00 – 18.00 på COWIs hovedkontor i Lyngby.