close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kurt Thorøe

Kategori

Jobskifte

Virksomhed

NIRAS

Dato

Body

Ingeniør Kurt Thorøe, 50 år, er ansat hos NIRAS som afdelingsleder med daglige base på kontoret i Esbjerg.

Kurt Thorøe har i mange år beskæftiget sig med afdelings-, lokations- og forretningsledelse hos ABB med fokus på energibranchen inden for olie og gas med en god bundlinje og høj medarbejdertilfredshed på trods af en presset branche.

Karrieren begyndte som elektroingeniør, som hurtigt blev efterfulgt af en stilling som projektleder, inden han havde fornøjelsen af at være udstationeret i Qatar. Senere blev Kurt Thorøe leder af en multidisciplin rådgiverafdeling hos ABB og efterfølgende projektchef for forretningsområdet El og Instrumentering.

Byggeri er inde i en positiv udvikling, og lokalt i Esbjerg udfører NIRAS projekter som byggemodning af Esbjerg Strand og udvidelse af Esbjerg International School. I samarbejde med medarbejderne på Esbjerg-kontoret skal Kurt Thorøe blandt andet sikre, at NIRAS kan fastholde og tiltrække de bedst kvalificerede medarbejdere gennem et godt arbejdsmiljø og spændende projekter, der fortsat både får forretningen og antallet af ansatte til at vokse.