close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kenneth Bigom Nielsen

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

ITS Teknik A/S

Dato

Body

Kenneth Bigom Nielsen har optimeret trafikken i 25 år

Torsdag den 20. september kan Kenneth Bigom Nielsen fejre 25-års jubilæum i ITS Teknik A/S, der udvikler og leverer innovative løsninger til intelligente transportsystemer.

Som trafikingeniør har han siden 1993 haft ansvar for rådgivning, projektering og salg af lyskryds (signalanlæg) til landets kommuner og Vejdirektoratet.

Kenneth Bigom Nielsen går op i at optimere trafikken og arbejder konstant på at sikre en god trafikstyring ved at undgå, at bilisterne holder for rødt uden grund. Det er i dag blevet muligt for ham at opfylde i endnu større grad end tidligere, fordi ITS Teknik har udviklet radar-teknologi, som giver virtuelle informationer om bl.a. bilernes hastighed og afstand til signalet. Det gør det muligt at opnå færrest mulige stop og ventetider.

Kenneth Bigom Nielsen er uddannet bygningsingeniør med fokus på veje og har lige siden arbejdet i ITS Teknik, som har rødder tilbage til 1967. Evnen til at tænke nyt og den høje faglighed hos mange af kollegerne, som også har mere end 20 års anciennitet i virksomheden, er en af årsagerne til, at Kenneth Bigom Nielsen trives og udvikles i virksomheden.

Privat er han 48 år og bor i Hedensted. Interesseområdet fra arbejdslivet griber også ind i privaten, hvor nye teknologier afprøves og tilpasses. Kørslen til og fra arbejdspladsen i Vejle foregår i hybridbilen, rengøringen foretages af robotstøvsugeren, den intelligente belysning sørger for den perfekte stemning i huset, og solcellerne på taget leverer grøn energi til hjemmet.