close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Johanne Rønnow Olsen

Kategori

Rund dag

Virksomhed

PA Consulting Group

Dato

Body

40 ÅR
Der er fart over feltet hos Johanne Rønnow Olsen, tidligere direktør i DLG Food og underdirektør i DLG, som i dag fylder 40 år.

Med en far, der var rektor for DTU og en mor, der var lærer på Kildegård Privatskole faldt æblet ikke langt fra stammen for efternøleren Johanne, som blev student som 17-årig fra Kildegård. Efter et år på college i Virginia, USA, gik turen videre til DTU, hvor hun først tog sin eksamen som levnedsmiddelkandidat og siden en erhvervs-ph.d. om, fødevarevirksomheder kan være innovative og levere bedre kvalitet i partnerskaber. Respekt, samarbejde og kvalitet slår til enhver tid hurtig profit hos Johanne, og lysten til at hæve barren er altid intakt.
I 18 år centreredes Johannes karriere sig om landbrug og fødevarer, de sidste år dog mest med fokus på organisations-udviklings delen, hvorfor det er naturligt, at Johanne nu har kastet sig over at designe og lede strategier og projekter inden for kunderelationer, forretningsudvikling og forandringsledelse, som chefkonsulent i PA Consulting Group.
Privat bor Johanne med sin mand og to børn på Østerbro. Her går tiden bl.a. med husrenovering, aktiviteter med familie og venner, samt løb og basketball, som siden barndommen har været den foretrukne sport.