close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens Jørgensen

Kategori

Udnævnelse

Virksomhed

Atkins Danmark

Dato

Body

Jens Jørgensen er tiltræder som direktør for Civil & Structures i Atkins Danmark.

Jens Jørgensen er 54 år og har gennem 1 ½ været gruppeleder for Atkins Danmarks geotekniske team. Som direktør for Civils & Structures kommer Jens til at stå i front for fagområderne vej, landmåling, broer og konstruktioner samt spor og anlæg. Derudover vil hans indsats være fokuseret mod samarbejdet med kommuner og forsyningsselskaber.

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største rådgivervirksomheder og en anerkendt infrastrukturrådgiver i Danmark. Den danske del af virksomheden tæller ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med kernekompetencer inden for jernbane, broer og konstruktioner, vej, risk management, miljø, trafik- og byudvikling, it og geodata, energi, bygherrerådgivning og projektledelse. I juli 2017 blev Atkins del af SNC-Lavalin, der nu tæller over 50.000 ansatte på verdensplan.