Jan Møller

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

Alfa Laval Nakskov A/S

Dato

Body

Jan Møller, Field Services & Test Lab Manager fejrer sit 25-års jubilæum hos Alfa Laval Nakskov A/S d. 01. januar 2014.

Jan startede hos De Danske Sukkerfabrikker for 25 år siden, 25 kg lettere og uden den store viden om membraner.

Jan begyndte sin karriere på grovlaboratoriet som applikationstekniker med masser af rejsedage. Derudover deltog Jan i udviklingen af vores M39-modul.

Da DOW overtog virksomheden, skiftede jobbet karakterer, og Jan brugte det meste af sin tid på at yde salgssupport til de nye kollegaer. Der var dog også stadig tid til udviklingsarbejde; som resulterede i DOW-kassetten. Ligesom arbejdet med kvalitet spillede en rolle. Yderligere blev Jan udnævt til leder af testlaboratoriet.

Jan fortsatte med disse opgaver, efter virksomheden blev overtaget af DSS. Derudover begyndte Jan at afholde membrankursus for interne interessenter.

Efter et par år under Alfa Laval’s ledelse skiftede Jan arbejdsopgaverne i testcenteret ud med udviklingen af vores MBR-produkt. Efter 3 år med fokus på MBR genoptog Jan jobbet som leder af Field Services & Test Lab.

Jan har en imponerende viden om membraner og tusindvis af forskellige applikationer, som han villigt deler i dagligdagen. Hans engagement i virksomheden og teknologien er en inspiration for os alle. Derudover er han på 15. år medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.