close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ingrid Nielsen

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

Alfa Laval Kolding A/S

Dato

Body

40 års jubilar Ingrid Nielsen, Alfa Laval Kolding

Kørekortet har været vigtigt for Ingrid Nielsen

Som tirsdag 29. maj har været ansat 40 år hos Alfa Laval Kolding

- Jeg siger altid til de unge mennesker, at det er vigtigt at få et kørekort, for dét kan du få et job af!
Sådan lyder det fra Ingrid Nielsen fra Bramdrupdam, som tirsdag d. 29. maj kan fejre 40 års jubilæum hos Alfa Laval på Albuen i Kolding. Og en rød tråd i de 40 år har været hendes kørekort:
- Jeg arbejde på treskifthold i et andet firma, og ville gerne på dagarbejde. De søgte en piccoline og mit lod var, at jeg havde kørekort, for en del af jobbet bestod i at køre på toldkontoret, stemple papirer og købe ind til kantinen, fortæller hun om starten for 40 år siden.
Efter syv år var jobbet vokset, og blev delt i to, men hun valgte at fortsætte i kantinen. Da hun startede hed firmaet Lavrits Knudsens Maskinfabrik, og lå på Kolding Havn, og da der blev bygget på Albuen, havde hun igen glæde af kørekortet, idet medarbejderne rykkede til det nye i flere tempi, og undervejs kørte hun med mad til dem fra kantinen i havnen til Albuen.
Da Ingrid Nielsen for ti år siden skiftede til lageret, var én af hendes styrker, at hun havde truckkørekort – og hun var ret begejstret for at køre truck på lageret. Det sidste halve år har hun arbejdet i produktionen, så de 40 år har budt på stor alsidighed:
- Hver gang jeg har skiftet job, har jeg kastet mig ud i det og tænkt, at dét skal jeg nok få lært, siger hun og tilføjer om grunden til at hun har været hos Alfa Laval i 40 år, er, at der er frihed under ansvar og gode arbejdsforhold.

Om Alfa Laval
Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og procestekniskeløsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.
Selskabets udstyr, systemer og serviceydelser er dedikeret til at hjælpe kunder med optimering af deres processer. Løsningerne hjælper dem til at varme, køle, separere og transportere produkter i industrier der fremstiller føde- og drikkevarer, kemikalier, medicinalvarer, stivelser, sukker og etanol.
Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, ombord på skibe, i olie- og gasindustrien og til spildevandsbehandling, samt til klimavenlige- og køleløsninger.
Alfa Laval’s verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunder i næsten 100 lande om at fremme deres globale tilstedeværelse. Alfa Laval er noteret på Nasdaq OMX, og opnåede i 2017 en omsætning på over 25,3 mia. kr. Selskabet har ca. 16.400 ansatte verden over.
I Danmark har Alfa Laval en omsætning på knap 4,6 mia. kr., og har 1.800 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, produktudvikling, produktion, service, administration og salg. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.