Ida Kragh-Vodstrup

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

MADE - Manufacturing Academy of Denmark

Dato

Body

Ida Kragh-Vodstrup er pr. 2. maj 2022 ny Innovation Manager i Danmarks produktionsklynge, MADE – Manufacturing Academy of Denmark.

Ida har mange års erfaring med projektledelse og erhvervspolitik , og hun kommer fra en stilling som chefkonsulent hos Dansk Industri, hvor hun har har arbejdet med digitalisering af danske SMV’er.

Som ny Innovation Manger kommer Ida til at arbejde tæt sammen med MADE’s sekretariatschef og klyngeleder Dorte Gram Nybroe, om at sikre, at viden om ny teknologi når ud til produktionsvirksomheder i alle dele af landet.

”State of the art innovationsaktiviteter er afgørende for, at danske produktionsvirksomheder kan opretholde og styrke deres konkurrenceevne. MADE giver virksomhederne mulighed for at udvikle og dele ny viden med hinanden, og de muligheder glæder jeg mig meget til at styrke og videreudvikle,” siger Ida Kragh-Vodstrup.

Ida skal udvikle, lede og facilitere innovationsaktiviteter i tæt dialog med MADE’s samarbejdspartnere i krydsfeltet mellem vidensinstitutioner, virksomheder og aktører i erhvervsfremmesystemet.

Hun har læst Statskundskab på Københavns Universitet og har en MBA fra Hult International Business School i San Francisco.