Emmanuel Henry

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

Alstom Danmark

Dato

Body

Emmanuel Henry fortsætter som direktør, når tog-giganter rykker sammen

Emmanuel Henry fortsætter som adm. direktør for Alstom Danmark efter Alstoms opkøb af Bombardier Transportation. Det sammensatte selskab er nu 200 medarbejdere i Danmark.

- Danmark er vigtig for Alstom. Med Bombardiers netværk og dygtige kolleger kan vi tillade os at have store ambitioner i Danmark. Det bliver en spændende tid fremover, siger Emmanuel Henry.

I slutningen af januar opkøbte den franske industrigiganten Alstom konkurrenten Bombardier Transportation, og blev dermed Nordens største aktør indenfor udvikling af jernbane og produktion og vedligehold af tog.

Med tilstedeværelse i 70 lande blev Alstom verdens næststørste aktør i sektoren med 75.000 ansatte globalt, og en omsætning på knap 15,7 milliarder euro.

Alstom er verdens eneste leverandør av serieproducerede brinttog. Med opkøbet af Bombardier har Alstom også sikret sig verdensledende teknologi indenfor batteridrevne tog. Dermed er den nye konstellation et globalt kraftcenter indenfor tryg og bæredygtig mobilitet.

I Danmark udruller Alstom lige nu det nye digitale signalsystem ERTMS, som skal erstatte alle gamle signalsystem og gøre danske tog mere driftssikre og stabile.