Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Dorte Gram Nybroe

Kategori

Jobskifte

Virksomhed

MADE

Dato

Body

MADE – Dorte Gram Nybroe overtager rollen som innovationsnetværksleder og sekretariatschef i MADE- Manufacturing Academy fra Lisbeth Heyde.

Dorte har 11 års erfaring fra DI, hvor hun har arbejdet for at skabe konkurrencedygtige rammer for danske virksomheder i - og uden for Danmark. Dorte kommer fra en stilling som chef for SMV og Iværksætteri og har desuden været udstationeret på DI’s kontor i Bruxelles. Hendes internationale udsyn går igen i hendes tidligere udlandsophold og som nordisk kontaktpunkt for FN initiativet Global Compact.

Nu er Dorte klar til at bane vejen for verdensklasseproduktion i Danmark sammen med MADE:

”Jeg ser frem til at blive en del af det stærke hold bag MADE og derigennem bidrage til at styrke innovationskraften i produktionsvirksomheder i hele landet.”

Dortes solide erfaring fra DI suppleres af 8 år som kommunikationschef i TDC og IC Companys samt af en række tillidsposter.

Udover en passion for lederskab har Dorte en passion for løb, ski og rejser.
Samtidig med at MADE byder Dorte varmt velkommen, siger MADE farvel til en fantastisk medspiller og stærk leder i form af Lisbeth Heyde, der per 1. juni tiltræder som underdirektør i Dansk Industri.