close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Christian Adser

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

NIRAS

Dato

Body

Ingeniør Christian Adser fejrer 25 års jubilæum i NIRAS torsdag den 14. juni 2018.
Jubilaren er uddannet teknikumingeniør fra 1988 inden for stærkstrømsteknologi og begyndte sin karriere hos NIRAS, hvor han primært arbejdede med opgaver for Københavns Belysningsvæsen og Københavns Lufthavn. Derefter blev han en yndet rådgiver hos DSB mange år frem i tiden og varetog opgaver i roller som projektleder, fagprojektleder, faggruppeleder og førte tilsyn inden for bl.a. sikringsanlæg, linjeblok og elarbejder. Udover arbejderne for banen har Christian Adser haft mange opgaver inden for elforsyningsopgaver i alle mulige typer af husbyggerier.
Christian Adser havde en kort årrække uden for NIRAS, hvor han arbejdede med offentlige forsyningsanlæg, stærkstrøm og var udstationeret hos DONG Energy (tidligere NESA A/S). Siden kom han tilbage til NIRAS og arbejdede bl.a med jording og potentialudligning og sikring.
Christian Adser er et socialt samlingspunkt i NIRAS og har gennem en årrække været en af drivkræfterne i firmaets vinklub.