close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Casper Andersen

Kategori

Rund dag

Virksomhed

Alfa Laval

Dato

Body

Cluster President for Alfa Laval i Nordeuropa, Casper Andersen, fylder 50 år d. 9. oktober 2018.

Tirsdag d. 9. oktober 2018 fylder Casper Andersen, Cluster President for Alfa Laval i Nordeuropa og adm. direktør for Alfa Laval Mid Europe GmbH, 50 år.

Casper Andersen blev student på Herlufsholm Skole i 1987 og fortsatte sit studie på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvorfra han blev uddannet civilingeniør i 1994. Sidenhen har Casper Andersen suppleret sin uddannelsesmæssige baggrund med en Executive MBA på Copenhagen Business School.

Casper Andersen startede sin karriere som management konsulent hos Institut for Produktudvikling, og fortsatte fra 1995 til Alfa Laval, den svenske ingeniørkoncern, der leverer specialiserede produkter og procestekniske-løsninger til industrien. Her tilhører han nu den eksklusive skare af en håndfuld danskere, der er nået til toppen af den globale virksomhed.

De seneste to år har Casper Andersen haft base i Hamburg, hvor han har ansvaret for selskaberne Nordeuropa og har et særligt fokus på det vigtige tyske marked. Her går opgaven på at effektivisere og udvikle Alfa Lavals tilstedeværelse såvel som at varetage ansvaret for hele den nordeuropæiske region, dens fire regionaliserede selskaber og dens 700 medarbejdere.

Størstedelen af sin karriere har Casper Andersen dog brugt på som adm. direktør for de nordiske selskaber, hvor han har været med til at etablere og udvikle den nordiske region, der i dag er et mønsterselskab i Alfa Laval koncernen. Undervejs i sin mangeårige løbebane i Alfa Laval har han ligeledes bestredet en bred vifte af andre stillinger, rækkende fra regionschef for bryggeri med base fra Bruxelles, ansvarlig for den nordiske serviceorganisation til ad interim direktør for Alfa Laval selskaber i Holland og Danmark.

Parallelt med sit travle arbejdsliv, har Casper Andersen et fyldt privatliv, takket være sine mange talenter og endnu flere interesser, der spænder bredt fra kunst til litteratur, sport, musik og gastronomi. For Casper Andersen er både forsanger i kultbandet ”Slagtepig”, feinschmecker med smag for gourmetmad og udsøgte vine og en avid sportsentusiast. Derfor finder man ham ofte oppe på en cykel køre Amager rundt i højt tempo, som en fast del af det københavnske og nu også hamburgske koncert- og musikmiljø, såvel som den globale kulinariske verden for ikke at nævne som en ivrig tilhænger af sine døtres hold i den danske volleyball-liga.

Denne specielle, runde fødselsdag vil blive fejret sammen med familien i København.