Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bo Reinsborg

Kategori

Jobskifte

Dato

Body

Bo Reinsborg, 42 år, ingeniør, EBA, IPMA C, er ny forretningschef i Vectura Danmark. Han har ansvaret for Vecturas kommercielle udvikling og for de danske rådgivningsopgaver inden for infrastrukturprojekter på bane og vej herunder Vecturas samarbejde med andre rådgivere og konsortiesamarbejder.
Bo Reinsborg er godt rustet til at løse disse opgaver. Han har arbejdet med projektledelse både i Danmark og i udlandet og kommer fra en stilling som sektionschef i Banedanmark med ansvar alle deres trafikinformationsprojekter.
1998-2001 arbejdede han i Banestyrelsen, derefter som projektleder i Atkins frem til 2006, hvor han vendte tilbage til Banedanmark.
Han er uddannet diplomingeniør fra Syddansk Universitet Sønderborg i 1998, tog i 2004 en EBA på Ingeniørhøjskolen i København og er senere certificeret IPMA C.