close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bernhard Zürcher

Kategori

Jobskifte

Virksomhed

NIRAS

Dato

Body

Ingeniør Bernhard Zürcher, 53 år, er ansat hos NIRAS som fagleder. Han kommer fra et job som specialist i COWI inden for industri og har også arbejdet som konstruktionsingeniør hos Bascon.

Tidligere i sin karriere arbejdede Bernhard Zürcher som konstruktionsingeniør hos tre forskellige rådgivende ingeniører i Schweiz og var bl.a. ansvarlig for at projektere et stort indkøbscenter midt i Biel i den vestlige Schweiz.

Andre spændende, faglige udforinger har været at projektere stålkonstruktioner og designe samlinger for Skærbækværket i Fredericia - et nyt biomassekraftværk for to kedellinjer – og at stå for de overordnede statiske beregninger af stålkonstruktioner samt 3D-koordinering til en ny forbrændingsovnlinje for KaraNoveren i Roskilde.

Hos NIRAS skal den erfarne konstruktionsspecialist arbejde som fagleder og sparringspartner samt være med til at projektere, kvalitetssikre og granske stålkonstruktioner i projekter som f.eks. Oslo Plads, der er et større byggeri midt i København og 12 nye boligblokke, og rækkehuse samt parkeringskælder i Nordbjerg i den nordlige del af Aarhus.