close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Arash Ehtesham

Kategori

Jobskifte

Virksomhed

NIRAs

Dato

Body

Civilingeniør Arash Ehtesham, 30 år, er ansat hos NIRAS som konstruktionsingeniør.

Arash Ehtesham kommer fra en stilling som laboratorieingeniør og konsulent ved Teknologisk Instituts Murværksafdeling, hvor han primært arbejdede med prøvning og analyser af murværk, forskning og udvikling krydret med mindre rådgivningsopgaver. I 2013-2018 var han ansvarlig for det mekaniske laboratorium ved Teknologisk Instituts Murværksafdeling, og i 2016-2018 ydede han teknisk support på murværksprojekteringsprogrammet EC6design.com.

Hos NIRAS skal murværks-specialisten øse af sine kompetencer til glæde for kunder og kolleger og bidrage på aktuelle projekter som ved Skt. Helene Torvet i Horsens midtby, hvor han er med til at dimensionere konstruktionerne på otte bygninger - ca.50.000 kvm.