Anders Dyrelund

Kategori

Jubilæum

Virksomhed

Rambøll

Dato

Body

Anders Dyrelund kan d. 15. januar fejre 40-års jubilæum hos Rambøll.

Anders er markedschef i Rambølls energidivision, hvor han har været ansat siden 1975 kun afbrudt af fem år i Energistyrelsen i 1981-86. Hos Rambøll er Anders én af virksomhedens førende rådgivere inden for energiplanlægning i byer og dermed også fjernvarme, hvilket han også gør brug af i sin rolle som formand for det faglige netværk IDA Energi.

Anders anses for en af Danmarks fremmeste fjernvarme- og energiplanlægningseksperter. Han har siden 1980 spillet en stor rolle i forhold til Københavns fjernvarmesystem og står derudover bag mange vigtige strategier, herunder Varmeplan Danmark og Køleplan Danmark.

Gennem sin karriere har Anders gjort en stor indsats for at sætte fjernvarme på dagsorden og fortælle om fjernvarme og senest også fjernkøling som en vigtig del af det smarte energisystem i vores byer. Anders har således skrevet utallige kroniker og artikler til dagblade og fagmedier om alt lige fra fjernvarmesystemet som virtuelt batteri, synergier mellem fjernvarme, fjernkøling og elektrificering af varmesektoren til forslag til forbedring af rammebetingelserne.

Gennem årene har han ligeledes bidraget til en lang række projekter i over 20 lande baseret på erfaringen fra Danmark og har med glæde inspireret udlandet med løsningerne i det danske energisystem ved at modtage utallige udenlandske delegationer og optræde som taler på internationale konferencer.

Anders’ jubilæum fejres ved en reception hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S onsdag d. 15. januar kl. 15.30-17.00, hvor alle kunder og samarbejdspartnere er hjerteligt velkomne.