Åsa Arvidsson

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

Rockwell Automation

Dato

Body

NY NORDISK CHEF FOR ROCKWELL AUTOMATION
Rockwell Automation, verdens største virksomhed dedikeret til industriel automation og information, offentliggør i dag Åsa Arvidsson som ny Regional Vice President for North Region EMEA, der dækker hele Norden, Storbritannien, Irland, og Rusland. I denne rolle vil Åsa Arvidsson arbejde for, at kundernes ’time to value’ forkortes i takt med at virksomhederne i stigende grad anvender digitale løsninger til at øge både robusthed, agilitet og bæredygtighed i deres drift.
Åsa Arvidsson og hendes team vil opbygge relationer med såvel slutbrugere, OEM'er som partnere i hele regionen. Udnævnelsen styrker virksomhedens lederteam EMEA-regionen og vil accelerere virksomhedens strategi for at bringe Connected Enterprise til live.

Susana Gonzalez, EMEA-præsident, Rockwell Automation, udtaler: "Jeg er glad for at kunne afslutte et succesfuldt regnskabsår med at byde Åsa Arvidsson velkommen til lederteamet for Rockwell Automation EMEA. Med dette job får Åsa Arvidsson en afgørende rolle i implementeringen af vores regionale strategi for accelereret og profitabel vækst i det kommende finansår."

Åsa Arvidsson vil hjælpe virksomheder med at realisere forretningsværdien af digital transformation og vise, hvordan strategisk brug af teknologi kan hjælpe dem med at skabe vækst, samtidig med at de opfylder deres bæredygtighedsmål. Hun ser frem til at styrke industriel digitalisering på tværs af alle landene i sin region.

”Vores intelligente industrielle systemer gør det muligt for vores kunder at reducere infrastrukturomkostninger, fremskynde time-to-value og øge produktiviteten,” siger Åsa Arvidsson, Regional Vice President for North Region EMEA Rockwell Automation. ”I en tid, hvor virksomheder er blevet langt mere opmærksomme på risici i globale forsyningskæder og global produktion, øges behovet for automatisering af driften. Jeg er stolt af at slutte mig til Rockwell Automation og glæder mig til at tage del i rejsen sammen med vores kunder."