close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Multimedia

VIDEO: Autonome droner skal boltre sig i nyt kæmpe-telt på DTU

Droner og autonome køretøjer har fået et gigantisk telt på DTU, hvor de kan køre og flyve uden forstyrrelser fra vind, vejr og regler.

16. nov 2017

Politikernes møde om signalkaos trækker ud - konklusioner forsinket

Tv-kameraerne er sat op i et mødelokale i Transportministeriet, men politikernes møde om problemerne for Banedanmarks signalprojekt trækker foreløbig ud. Mødet skulle være slut kl. 13, men diskussionerne fortsætter. Transportministeriet holder konklusionerne tæt til kroppen, og det er endnu uklart, om transportminister Ole Birk Olesen (LA) selv vil præsentere konklusionerne fra den rapport, som konsulentfirmaet Deloitte har udarbejdet.

15. nov 2017

VIDEO: Kina testflyver enorm fragtdrone

Kinas tungeste fragtdrone blev testfløjet i slutningen af oktober. AT200 kan bære 1,5 ton og skal blandt andet bruges til sikre militærforsyninger til øer i det Sydkinesiske Hav.

14. nov 2017 14

VIDEO: 60.000 til Web Summit hørte Hawkings og Sophia

Europas største tech-messe i Lissabon slutter idag. Her var Hawkings, Vestager, robotten Sophia - og Ingeniøren sammen med 2500 andre journalister.

9. nov 2017

Kom med ind i DTU's nye prisbelønnede life science-kompleks

Onsdag var en festdag på DTU i Lyngby med besøg af kronprinsen og uddannelses- og forskningsministeren. Med indvielsen af bygningskomplekset 201-205 udvider DTU fundamentet for ingeniørvidenskabelig forskning, uddannelse, forskningsbaseret rådgivning og innovation baseret på et biologisk fundament. Her har vi samlet nogle billeder fra byggeriet.

2. nov 2017

VIDEO: Mini-drone flyver ind og ud af vand

RoboBee - Harvards eksperimentelle drone - har nu fået en opgradering, så den kan flyve ind og ud af vand.

30. okt 2017 6

Dr. Watsons metode

IBM's kunstige intelligens Watson går frem efter fire trin, når den skal bearbejde og analysere forskningsartikler.

29. okt 2017

Computeren kunne ikke være på toilettet - se hvordan et tog splittes ad for at give plads til nye signaler

Ingeniøren har været en tur i et ellers forladt værksted uden for Langå for at se, hvorfor det tager så lang tid at ombygge et IC3-tog med computere til Danmarks nye signalsystem.

27. okt 2017 44

VIDEO: Første containerboliger stillet op til studerende

Containerboliger skal nu løse de studerendes boligproblemer i København. I går blev de første stillet op på Refshaleøen, og boliger til 164 studerende forventes klar i marts 2018,

25. okt 2017 8

VIDEO: Bog undersøger dansk dobbeltspil om grønlandsk atomreaktor

En underdirektør fra Risø så i 1960'erne igennem fingre med, at amerikanerne tillod mindre udslip fra en atomreaktor under indlandsisen. Det afslører en ny bog om Camp Century.

21. okt 2017 2