close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Multimedia

Her er listen over pesticid-dispensationerne

Miljøstyrelsen har i år givet dispensation til anvendelse af 14 pesticider, som ikke er godkendt. Se dem her.

22. sep 2017

FORKLARING: Sådan bliver Rønbæk Hallen forstærket

En ophobning af store vandmasser på Rønbæk Hallens tag fik sidste år en del af taget til at kollapse. Efterfølgende viste en undersøgelse, at hallens stålspær var underdimensionerede og ikke afstivt korrekt. Nu genopbygges hallen i Hinnerup med forstærkede spær.

18. sep 2017 1

Se de fantastiske Ducatier fra Bologna

Motorcykelfabrikanten Ducatis museum i Bologna er et must for alle, der interesserer sig for italienske motorcykler. Her er historien rullet ud fra den første model i 1946 til superbikes med over 200 hk.

16. sep 2017 1

GALLERI: Sådan virker cyklen med indbygget lås

De havde 210 forhåndsbestillinger, men ingen anelse om, hvordan de skulle producere 'den tyverisikrede cykel'. Her kan du se, hvordan den fungerer.

15. sep 2017 1

VIDEO: Se Andreas Mogensen træne rumvandring under vand

To år efter turen til rumstationen har Andreas sin faste arbejdsplads hos Nasa. En del af tiden under vandet.

9. sep 2017

Galleri: Sådan opføres Dfab House med robotter og 3D-teknikker

Byggeriet af Dfab House i Dübendorf i Schweiz er for nylig blevet påbegyndt. Her bruges robotter, 3D-printere og et stålnet, der fungerer som både støbeform og armering.

5. sep 2017

Galleri: Se billederne af ubåden 'Harren'

Martin Hedin byggede sin egen ubåd i garagen. Det tog 3.000 timer i værkstedet og en hel del tid med at tjekke videoer om ubådsbygning på Youtube.

4. sep 2017 1

Se Neptunes flotte billeder fra Nordsøen

Miljøskibet Neptune er netop vendt hjem fra to måneders ekspedition rundt i Nordsøen. Udover mange prøver og data, der nu skal analyseres videnskabeligt, lykkedes det også ekspeditionen at tage en lang række billeder af dyrelivet og havbunden.

2. sep 2017

Galleri: To unge raketbyggere er inspireret af Tintin

De to ingeniørstuderende Stefan Eisenknappl fra Tyskland og Jop Nijenhuis fra Holland vil bygge en raket inspireret af måneraketten fra Tintin-albummet 'Destination Moon'.

26. aug 2017 3

KORT: Bremseproblemer med IC3 har ramt hele landet

Problemet startede i regionaltrafikken på Vestfyn, men har i løbet af få år spredt sig til togstrækninger landet over. Få overblikket over de seneste tre års 74 indberetninger om bremseproblemer med IC3 fra DSB’s lokomotivførere.

24. aug 2017