Mobil

Apple: Luft har ødelagt vores iPhone-batterier

Batterierne i nedbrudsramte iPhones har ifølge Apple været åbne for længe under produktionen, oplyser selskabet, som samtidig undersøger flere telefoner for mulige fejl.

7. dec 2016 1

Metro-tog udsendte mystiske signaler, som fik andre tog til at nødbremse

Singapores ring-metro var plaget af pludselige og uforklarlige nedbrud, indtil dataeksperter identificerede fejlramte og forstyrrende radiosignaler fra et enkelt togsæt som årsag til balladen.

1. dec 2016 2

Danmark er verdens tredjebedst forbundne land

Flere kvinder end mænd er på nettet i Danmark, og vi klipper i samlet flok fastnetkablerne.

25. nov 2016 3

Apple erkender batteriproblemer og udskifter kunders iPhone-batterier

En række iPhones slukker pludseligt uden grund, og nu tilbyder Apple at udskifte batteriet.

23. nov 2016

Dansk app hjælper psykiatriske patienter ved at overvåge dem

En danskudviklet app samler data om psykiatriske patienter. Appen registrerer alt fra søvn-, bevægelses- og social aktivitet over til stemmeføring og lys fra omgivelserne.

22. nov 2016

Russerfrygt forsinker mobilt bredbånd i Sverige

Svenske myndigheder er bekymrede for, om nyt mobilt bredbånd kan blive sikkert nok i forhold til Rusland på grund af ejerskabet til infrastrukturen. Landet udsætter derfor tildeling af nye bredbåndsfrekvenser. Danske forhold ligner de svenske.

16. nov 2016 2

Teknik skal bremse mobilsnak bag tremmer

Det flyder med mobiltele­foner hos terrortiltalte og pædofilidømte i fængslerne. Her er teknikkerne, som myndighederne har overvejet som stopklods for den ulovlige kommunikation.

29. okt 2016 4

Dansk batteri-ekspert: Vi må væk fra udskiftelige batterier i gadgets

Miseren med den selvantændelige Galaxy Note 7 kunne helt have været undgået, hvis Samsung stadig havde brugt udskiftelige batterier i sine mobiltelefoner, lyder det. Niks, så simpelt er det ingenlunde, siger formanden for Dansk Batteriselskab.

27. okt 2016 43

Danmark som forsøgskanin: Først om tre år er ny signalstandard til togene klar

Alle alarmklokker bimler hos it-forsker, fordi Danmark er første land til at teste det signalsystem, som skal gøre det muligt at dirigere togene ind på de mest befærdede stationer.

26. okt 2016 16

Telenor: Billige mobiler står i vejen for bedre netværk

Danskernes forkærlighed for billige 2G-only mobiltelefoner forhindrer udbredelsen af teleoperatørernes hurtige netværk, siger Nordens største telekommunikationsselskab.

18. okt 2016 120