Mobil

Smartphone-spil speeder forskning i alzheimer op

Underholdning og demensforskning smelter sammen i smartphone-spillet ‘Sea Hero Quest’, hvor blot et par minutters spil giver forskerne flere data om dine navigationsevner, end hvad de kunne indsamle på flere timer på anden vis.

22. sep 2016

Fire nye hovedpiner for Samsungs brandfarlige smarthpone

En alt for forceret batteriproduktion og kunder med forbrændte lår. Problemerne tårner sig op for den sydkoreanske elektronikgigant.

21. sep 2016

Her er planen, der skal give togpendlerne internet på tre år

Senest i 2019 skal det være slut med at miste internetforbindelsen i toget. DSB, Arriva, Banedanmark og teleoperatørerne er blevet enige om en løsning og en fordeling af regningen.

14. sep 2016 9

Samsungs reaktion på eksploderende mobiler: Vi giver pizza

En simpel mekanisme gør, at Samsungs nye mobiltelefon risikerer at antænde eller ligefrem eksplodere. Samsung reagerer ved at give pizza.

14. sep 2016 3

Staten blæste på udbudsregler ved køb af ny software til politiradioer

Elektronikfirma står efter mere end seks år opslidende sag til at vinde en sag mod staten om et system til at styre politiets og beredskabets radioer.

14. sep 2016 1

Samsung-fabrik kan være skyld i eksploderende smartphones

Koreanske medier spekulerer i, at problemet med Samsungs spritnye Note 7-smartphones, skyldes fabrikationsfejl på selskabets egen fabrik. Dansk seniorforsker hælder også til den teori.

13. sep 2016 1

Overophedet battericelle skyld i eksploderende mobiltelefoner

Samsung tilbagekalder og stopper salget af samtlige af de spritnye Note 7-smartphones - tilsyneladende på grund af en sjælden produktionsfejl.

12. sep 2016 6

Simpelt at snage i wifi-signaler med satellitter

USA’s og Storbritanniens efterretningstjenester anvender ifølge ny Snowden-lækage satellitter til at aflytte og spore wifi-signaler. Næppe overraskende ifølge dansk professor.

8. sep 2016 20

Skærmsygdom rammer to iPhone-modeller

Version2 Touchfunktionen i nogle af Apples iPhone 6 modeller viser sig at være meget sårbar. Reparatører vurderer at stort set alle iPhone 6 og iPhone 6 Plus er berørt af problemet, som gør telefonerne ubruglige.

24. aug 2016

Internet i danske tog drukner i fællesmødernes syltekrukke

Aktindsigt viser, at teleselskaberne, DSB og Banedanmark diskuterer de samme pointer i årevis, uden at danskerne får ordentligt internet i deres tog. Ud fra de bedste intentioner om en perfekt løsning er alt rodet sammen, konstaterer tele-professor.

17. aug 2016 10