close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mobil

iPhonen fylder 10 år i denne måned. Den er nu en del af dig selv

Henrik Føhns

"I kan ikke slå os ihjel, vi er en del af jer selv", lød den gamle Christiania-sang. Din iPhone kan synge samme sang Personligt har jeg altid holdt meget af min iPhone. På mange måder er jeg næs...

Techtopia #3: iPhone fylder 10 år – sluk den nu!

PODCAST: Den har brummet og forstyrret i din lomme i 10 år. Har den også lavet om på din hjerne og ødelagt din koncentrationsevne? Det mener den nye SLUK-bevægelse. Vært: Henrik Føhns.

5. jun 2017

USA benytter kontroversiel 'Stingray'-teknologi til at fange immigranter

De amerikanske myndigheder bruger nu mobilmast-simulatorer til at lokalisere illegale immigranter. Men metoden er kontroversiel, da den indsamler enorme mængder data om alle personer i nærheden.

26. maj 2017 9

Myndigheder ‘undrer sig’ over nye mobilabonnementer

Danske teleselskaber må ikke opkræve et ekstragebyr for at bruge telefonen i udlandet. Men det er netop, hvad nogle selskaber er meget tæt på at gøre, oplyser Energistyrelsen.

22. maj 2017 13

Sydeuropæere skal betale for danske turisters mobiltrafik

Nu skal de lokale mobilbrugere betale for nordeuropæiske turisters roaming siger teleselskaberne. Europakommissionen kalder det opportunisme.

17. maj 2017 31

Ekspert: Beredskaber skal have egen adgang til 700-MHz båndet

Dansk rådgiver i radiofrekvenser opfordrer Danmark til at give beredskaberne egen adgang til 700-MHz båndet, så staten kan opfylde sin forpligtelse til at passe bedst muligt på de danske borgere.

16. maj 2017 2

Roaming: Du har intet krav på at kunne se Netflix på den franske terrasse

Myndighederne kan ikke svare på, hvordan kvaliteten skal være, når EU's nye regler om gratis dataroaming træder i kraft om godt en måned.

11. maj 2017 2

Klar besked til danske teleselskaber: Roaming er en dårlig undskyldning for jeres prisstigninger

Det er sandsynligvis i strid med reglerne, når så godt som alle danske mobilselskaber har brugt kravet om gratis roaming til kunderne til at begrunde prisstigninger, konkluderer EU-Kommissionen, som derfor undersøger det danske marked.

10. maj 2017 46

Ekspertpanel: Staten skal ofre økonomisk gevinst for at forbedre mobildækning

For at sikre en god dækning med fremtidens 5G-netværk skal staten reducere sit provenu fra teleselskabernes frekvensauktioner for at sikre en ordentlig dækning. Det vurderer regeringens digitale vækstpanel, der bakkes op af telebranchen.

10. maj 2017

Vejdirektoratet nedlægger nødtelefoner langs motorvejene

Udbredelsen af mobiltelefoni overflødiggør de stationære nødtelefoner langs det danske vejnet. Vejdirektoratet vil derfor tage telefonerne ned i løbet af sommeren 2017.

2. maj 2017 35