Sponseret indhold

Listepræsentation IngeniørListen

Ingeniørlisten vil have flere aktiviteter af højt fagligt niveau i hele landet. Flere midler til at afvikle konferencer og arrangementer skal gøre det sjovere og lettere at være frivillig.

Af TECH RELATIONS for Ingeniørlisten

IDAs frivillige ildsjæle er en ressource, som er utroligt meget værd. Ifølge Ingeniørlisten skal IDA være bedre til at understøtte det, IDA bygger på: medlemmernes faglige passion og vilje til at gøre noget for hinanden.

Administrationen skal tage mere af det tunge slæb, så det bliver lettere at lave konferencer og møder af høj faglig kvalitet ude i landet. Faglige, kulturelle og sociale aktiviteter skaber netværk, og det er i sådanne netværk, medlemmerne kan udvikle sig og holde passionen for det tekniske område ved lige. Desuden styrker netværk alle ingeniørers karrieremuligheder.

Mærkesager

  • Faglige, kulturelle og sociale aktiviteter er kernen i IDA. De skal prioriteres i hele landet.

  • Respekt for de frivilliges arbejde: IDA skal afsætte tid til at understøtte arrangementer og konferencer.

  • Administrationen ned i øjenhøjde. IDAs administration skal ud at møde de frivillige, hvor de er.

Historik

Ingeniørlisten har en lang historie i IDAs system og har flyttet IDA i retning mod flere decentrale aktiviteter. Listen har fokus på, at IDA er en fagforening, og fastholder, at IDA skal kæmpe for gode ansættelsesvilkår for ingeniører. Samtidig skal de netværksskabende aktiviteter styrkes. Ingeniørlisten har erfaring fra alle IDAs enheder og ved derfor meget om, hvad der sker i IDA.

Hvem

Ingeniørlisten er stærk i alle regioner og mange af listens kandidater er mellem valgene aktive i regionale fagtekniske enheder og afdelinger eller i IDAs fagtekniske netværk. Listen stræber efter en god balance mellem erfaring og fornyelse og har derfor både kandidater, der har været med i det politiske arbejde i mange år og kandidater, der lige er startet.

Vision

Flere medlemmer skal være frivillige i IDA, helst på en sjovere og mere givende måde. IDAs administration skal tage det tunge administrative arbejde.

IDA skal være større. Med flere arrangementer kan IDA gøre en forskel for flere, og andelen af medlemmer blandt danske ingeniører kan stige.

IDAs profil skal være skarp på STEM-området. IDA skal fortsat være det naturlige valg, når politikere har brug for viden og samarbejde om teknologi.