close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kunstig intelligens

Her er modellen, der hjælper din virksomhed med at komme i gang med avanceret produktion og IoT

Anders Kofod-Petersen

Det handler om at finde de rigtige samarbejdspartnere, hvis man vil lykkes med avanceret automation og IoT. Her er en opskrift på, hvordan du via en særlig treenighed kommer godt i gang.

USB-stik med software til maskinlæring rykker AI ned fra skyen

Software til maskinlæring kræver tung processorkraft og kæmpe datamængder. USB-stik med indbyggede AI-processorer gør det nu muligt at arbejde offline med objektgenkendelse og vision-algoritmer.

25. aug 2017

Firma vil give brandmænd AR-briller på

Den amerikanske virksomhed Motorola Solutions arbejder på at implementere augmented reality i deres tilbud til beredskaber.

10. aug 2017

Selvflyvende fly er på vej - men ville du sætte dig ind i et?

Det vil spare milliarder at tage piloterne ud af cockpittet. Men hvor mange vil sætte sig ind i et fly uden piloter? Ifølge en ny rapport næsten ingen.

9. aug 2017 37

Techtopia #11: Drømmer robotter om jazz?

Podcast: Robotter kan have en blød krop som en hoppeborg fuld af luft. Og de kan improvisere jazzmusik i et tæt samarbejde med musikere af kød og blod. Ja, en robot er faktisk allerede den tredje arm på en enkelt trommeslager i et nyt menneske-maskine samarbejde, hvor en kreativ kunstig intelligens improviserer jazz med mennesker.

31. jul 2017

Kina vil være verdens epicenter for kunstig intelligens i 2030

Den kinesiske regering har en drøm om at blive verdensførende inden for kunstig intelligens inden 2030. Det vækker bekymring i USA, hvor forskningsbudgetterne beskæres, mens Kina lokker førende AI-forskere til landet.

25. jul 2017 13

Ny generation af mobilrobot er dedikeret til industrien

Mobile Industrial Robots’ nye mobile robot, MIR200, er i højere grad end sin forgænger en robot, der er skræddersyet til industrien. Det er dér, væksten er.

10. jul 2017

Techtopia #7: Big data og kunstig intelligens fortæller usynlige historier fra Roskilde Festival

3. jul 2017

Danmark får sit første bofællesskab for kunstig intelligens

Alexandra Instituttet indvier et nyt center for kunstig intelligens, hvor især små og mellemstore virksomheder kan sparre med hinanden og købe sig til de nødvendige kompetencer. Den første lejer flytter ind efter sommerferien.

9. jun 2017 1

Robotten er ikke din banemand men din nye kollega

Henrik Føhns

Vi mangler ikke lige frem rapporter eller bøger, som fortæller os, at robotter og kunstig intelligens overtager vores arbejde. Masser af statistik og tal synes at understøtte dette synspunkt. Og i ...