close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kunstig intelligens

Ny generation af mobilrobot er dedikeret til industrien

Mobile Industrial Robots’ nye mobile robot, MIR200, er i højere grad end sin forgænger en robot, der er skræddersyet til industrien. Det er dér, væksten er.

10. jul 2017

Techtopia #7: Big data og kunstig intelligens fortæller usynlige historier fra Roskilde Festival

3. jul 2017

Danmark får sit første bofællesskab for kunstig intelligens

Alexandra Instituttet indvier et nyt center for kunstig intelligens, hvor især små og mellemstore virksomheder kan sparre med hinanden og købe sig til de nødvendige kompetencer. Den første lejer flytter ind efter sommerferien.

9. jun 2017 1

Robotten er ikke din banemand men din nye kollega

Henrik Føhns

Vi mangler ikke lige frem rapporter eller bøger, som fortæller os, at robotter og kunstig intelligens overtager vores arbejde. Masser af statistik og tal synes at understøtte dette synspunkt. Og i ...

MIT-professor: ’Kunstig intelligens kan blive det bedste, der er sket for menneskeheden’

Hvad skal der blive af os mennesker, hvis robotter og computere kan levere både flere muskler og bedre hjernekapacitet end os? Ifølge den amerikanske MIT-professor Erik Brynjolfsson er der ingen grund til at frygte fremtiden, men det bliver afgørende at geare organisationer og virksomheder til at kunne følge med teknologiernes eksponentielle udvikling – ellers kan det gå helt galt.

25. maj 2017 2

AI skal afsløre, hvad delfiner snakker om

Svensk startup vil inden 2021 analysere havdyrets sprog ved hjælp af kunstig intelligens. Målet er at kunne tale med havdyrene.

15. maj 2017 4

Robotter med kunstig intelligens skal fjerne batterier fra elektronikaffald

Batterier med miljøfarlige stoffer skal fremover genkendes af kunstig intelligens og fjernes fra affaldsstrømmen af robotter uden menneskers hjælp.

8. maj 2017 7

Bilen lytter til sig selv og advarer, før den går i stykker

Biler kan blive mere sikre og holdbare, hvis fejl kan opdages, før de bliver til en skade. Nu vil bilproducenter lytte til bilens forkerte lyde.

3. maj 2017 2

Kunstig intelligens kan afsløre tuberkulose

Computer identificerer tuberkulose på røntgenbilleder med en succesrate på 96 procent, viser forskningsforsøg. Teknologien kan vise sig særlig brugbar i ulande.

27. apr 2017 1

IBMs Watson laver trailer til film

IBM’s computer baseret på kunstig intelligens var afgørende medproducent på en trailer for ny spillefilm.

23. apr 2017 2