close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kompetence

Techtopia #34: Hvordan får vi flere kvinder i it-branchen?

Podcast: Man skal ikke have besøgt eller arbejdet i ret mange teknologivirksomheder, før man begynder at savne noget – eller rettere nogen. Kvinder er nemlig en stor mangelvare i it-branchen.

8. jan 2018

Her er topforskernes tips til at besidde den nyeste viden

Vi kæmper nok alle med at finde tid til at holde os opdaterede og undgå at blive overvældet over den nyeste faglitteratur. Det gør forskerne også.

6. jun 2017 2

Din idé er penge værd: Hvordan bliver væksthusene klædt på til at rådgive om Industri 4.0?

Det kniber med de digitale kompetencer hos væksthusenes innovationskonsulenter. Derfor beder Erhvervsstyrelsen nu om gode ideer til, hvordan konsulenterne kan klædes bedre på til at rådgive om Industri 4.0. Der er en samlet præmiesum på 100.000 kroner på højkant.

6. jun 2017 1

Forsker: Talforståelse ligger ikke i os evolutionært

Du har brug for kultur for at forstå tal, hævder professor i kognitionsvidenskab og argumenterer dermed imod den gængse antagelse af, at vi er født med evnen.

21. maj 2017 3

Skibe må finde rundt om Grønland uden søkort

En enkelt mand blev tilbage i Geodatastyrelsen, da den skulle flyttes. Derfor må søfolk finde vej gennem trafikeret farvand med meget upræcise papirkort.

27. apr 2017 31

Erhvervspartnerskabet er startskuddet til styrket digitalisering

Ragnar Heldt Nielsen

Virksomheders evne til at bruge digitale teknologier til at udvikle nye produkter eller processer bliver en afgørende konkurrenceparameter i fremtiden. Vi skal derfor have endnu flere virksomheder ...

Bliv efteruddannet på USAs førende universiteter - gratis

Jobfinder Der er omkring 250 efteruddannelseskurser på otte af USAs topskoler, som du ganske gratis kan følge online. Og der kommer hele tiden nye til. Gå på opdagelse her.

6. apr 2017

Byggeriets nytårsforsæt: Bedre samarbejde. Ja tak, men hvordan vil det lykkes?

Adelina Brask

"Panelet har talt - og byggeriet stemt. Bedste nytårsforsæt handler om bedre samarbejde. God stemning som start på året." Sådan lyder Bygherreforeningens nytårsforsæt som resultat af årets byggekur...

Danske virksomheder får genvej til højteknologisk udstyr

Teknologisk Institut opretter europæiske samarbejder, fordi mangel på udstyr og viden koster danske virksomheder indtjening.

23. dec 2016