Karriere

Minister: Vindmøllemedarbejdere skal beskyttes bedre mod farlig kemi

Bedre uddannelse, mere information og bedre tilsynsføring skal forhindre nye arbejdsmiljøskandaler forbundet med kemi i vindmøllebranchen.

24. mar 2017 1

Ugens it-job: Danske skibe sætter kurs mod digitaliseringsbølgen - Vil du være styrmand på projektet?

Jobfinder På ugens liste finder du både job som leder, udvikler, it-konsulent og -arkitekt. Tjek for eksempel, hvorvidt en stilling som konsulent hos Skat, som it-arkitekt hos Dong eller som udvikler for DR er noget for dig?

24. mar 2017

I grusgraven er kemien helt i top

Jobfinder To år efter sin dimission var cand.scient. Christina Bonde Christensen endnu ikke kommet i job, men så fik hun et uventet jobtilbud fra Akademikernes A-kasse.

24. mar 2017

Fatal fejl at søge robuste ingeniører

Jobfinder Jobannoncernes modeord for tiden er robusthed. Virksom­hederne vil have robuste medarbejdere, men det er helt forfejlet, mener ekspert i ledelse. De sensitive er nemlig de mest ­opfindsomme.

24. mar 2017

De tre tidspunkter, du kan bede om lønforhøjelse

Jobfinder Det er ikke ligegyldigt, hvornår du beder om lønforhøjelse. Og MUS-samtalen er i hvert fald det forkerte sted. Her er tre gode tidspunkter

23. mar 2017

Kvote 2-ansøgere strømmer mod ingeniørfaget

28 procent flere end sidste år vil læse til civilingeniør og 14 procent flere vil være diplomingeniør. Ingeniørstudets kombination af teori og praksis samt de gode jobmuligheder lokker, lyder det fra to studerende. Resultatet vækker glæde hos minister og IDA.

23. mar 2017

Tre måder at blive en mere inspirerende leder på

Jobfinder Hvis ikke du får de resultater ud af din afdeling eller dit team, som du forventer, er du som leder sandsynligvis selv en del af problemet. Her er nogle forslag til, hvordan du får skuden på ret køl

23. mar 2017

Sådan tryllebinder du dit publikum

Jobfinder Hvordan ser du ud, når du står på scenen og skal levere din præsentation? Taler du rummet op? Er du energisk og dynamisk? Få gode tips til at levere dine præsentationer med personlig gennemslagskraft

22. mar 2017

Frivilligt arbejde gavner jobsøgeren. Men hvor meget?

Jobfinder Jobfinder har spurgt en række virksomheder, hvorvidt frivilligt arbejde har indflydelse, når de ansætter. Læs, hvad Netcompany, Danfoss og Deloitte mener.

22. mar 2017

Tre ting du skal overveje, når du har flere jobtilbud

Jobfinder Virksomhederne mangler ingeniører og it-uddannede, og det er ikke usandsynligt, at aktive jobsøgere pludselig kan stå med mere end et jobtilbud. Sker det for dig, skal du overveje dette

21. mar 2017