Karriere

Disse 2 formuleringer skader dit CV

Jobfinder Ved at omformulere to misbrugte vendinger kan du gøre dit CV mere fokuseret og opgradere din jobansøgning

26. okt 2016

Nyuddannet ingeniør læres op af sin rådgiver

Jobfinder Rambøll-rådgiver skal ikke kun levere ingeniørfaglige løsninger til vestjyske klima- og regnvandsprojekter – hun skal også fungere som mentor for kundens ny-uddannede ingeniør. En fremragende løsning for små udkants-virksomheder, mener kundens HR-chef.

26. okt 2016

Rådgivere skal kunne mere end deres ingeniørkunst

Jobfinder Kunderne forlanger mere af konsulenterne end blot den bedste ingeniørløsning, lyder det fra afdelingsleder i Rambøll. En af hendes rådgivere har fået en mentorrolle oven i et klimaprojekt.

26. okt 2016

Syv tegn på, at du snart bliver fyret

Jobfinder Frygter du, at det er dig, der ryger ved næste fyringsrunde, så tag et realitetstjek. Her er syv tegn på, at du er på vej ud

25. okt 2016

Du skal kunne blære dig på den rigtige måde

Jobfinder Det er ikke nok at være dygtig, du skal også fortælle, at du er det. Det er sådan, du får det gode job og de gode opgaver, siger karriererådgiver i IDA Morten Esmann. Lær, hvordan du blærer dig rigtigt

25. okt 2016

Ugens job: Energigiganter jagter ingeniører

Jobfinder Vil du være med til at skabe fremtiden inden for energiteknologi hos Siemens eller Vestas? På ugens liste finder du projektleder-, direktør-, konsulentjobs og meget mere. Tjek, om der er et job for dig.

24. okt 2016

Kan du løse Dysons jobgåde?

Jobfinder I jagten på ingeniører har støvsugervirksomheden Dyson produceret en særlig video med en udfordring. Kan du løse den, lover virksomheden et møde med den administrerende direktør

24. okt 2016

CBS-lektor i ny bog: Flyt strategien fra de bonede gulve ud til kunderne

Jobfinder Virksomhedens strategier skal være i øjenhøjde med kunderne. På den måde kan strategien afspejle de selv­ledende medarbejderes handlinger og prioriteringer, lyder rådet fra CBS-lektor, der også er selvstændig konsulent og forfatter.

21. okt 2016

Ingeniør Jette Grønkjær Pedersen kan kun bruge tre fingre: »At komme på arbejde betød alt«

Jobfinder En fejloperation lammede ingeniør Jette Grønkjær Pedersen, som kun kan bruge tre fingre. Alligevel er hun nu med hjælper tilbage på jobbet i Niras ti timer om ugen.

21. okt 2016

Fem grunde til, at NU er et godt tidspunkt at finde dit nye job

Jobfinder I fjerde kvartal er der mange ledige stillinger, og du kan komme til at ligge øverst i bunken til januar, når nyuddannede oversvømmer jobmarkedet.

20. okt 2016