Karriere

Ung, kvindelig elektronikingeniør hyldes som forbillede

Årets Agnes og Betzy-pris hædrer forsker på Aarhus Universitet for som underviser at være stor inspirationskilde og gøre studierne hjemlige for både mandlige og kvindelige studerende.

28. apr 2017 6

Svensk ingeniør får bøde for at kritisere matematikken bag trafiklys

Staten Oregon straffer den svenskfødte ingeniør Mats Järlström, fordi han har foreslået en ny algoritme til at styre det røde, gule og grønne lys. Nu stævner han selv staten for sin ret til ytringsfrihed.

28. apr 2017 25

Farvel til fast hyre giver frihed og fleksibilitet

Jobfinder Eksportingeniør Lone Glensvig kvittede sit job og er i dag selvstændig konsulent. Mange flere ingeniører vil samme vej, og ingeniør­arbejdsmarkedet bevæger sig mod flere atypisk ansatte.

28. apr 2017

Ugens it-job: Virksomheder som Sigma Designs, Bloom og Forsvaret søger flere nye medarbejdere

Jobfinder På ugens liste finder jobsøgere an lang række it-jobs. Flertallet af firmaer har flere åbne stillinger, der venter på at blive besat. Tjek om, der er noget for dig.

28. apr 2017

Det ene spørgsmål, du skal stille dig selv, hvis chefen mikrostyrer dig

Jobfinder Hvis din leder ønsker at kende alle detaljer i dit arbejde for at tjekke, korrigere og kvalitetsikre arbejdet, er det på tide at stille dig selv et helt bestemt spørgsmål

28. apr 2017

McKinsey-rapport: Robotten udkonkurrerer ikke ingeniører

I fremtiden bliver 40 procent af alle arbejdsopgaver automatiseret, men ikke blandt højtuddannede – og slet ikke blandt de ingeniører, der skal gennemføre omstillingen, hedder det i ny rapport fra McKinsey.

27. apr 2017 8

Sådan styrker du din status i teamet på din arbejdsplads

Jobfinder Vi kan alle komme i 'bad standing', hvis vi dummer os eller er klodsede eller uheldige. men vi kan også styrke vores troværdighed og position på arbejdspladsen. Her er syv gode råd, til hvordan du genvinder din status

27. apr 2017

Fire ting, du skal fjerne fra dit CV - nu!

Jobfinder Dit CV skal plejes, så det skinner. Ikke kun skal det holdes opdateret. Forældede udtryk skal fjernes, og du kan lige så godt starte med de her fire ting

27. apr 2017

Sådan stiller du de rigtige spørgsmål til jobsamtalen

Jobfinder Skal du til jobsamtale? Her er ti tips til, hvordan du stiller spørgsmål, som både giver dig svar på, om virksomheden er det rigtige match for dig - og samtidig skiller dig ud fra mængden.

26. apr 2017