It

Afsløring i dansk retssal: iPhone-erstatninger indeholder gamle dele

Version2 Når den gamle iPhone går i stykker og bliver erstattet med en ny, så kan den nye telefon indeholde brugte dele, viser dansk retssag.

28. okt 2016

Ugens it-job: Ministerium, tv-kanal og voksende it-firmaer jagter nye medarbejdere

Jobfinder På ugens liste søger en bred vifte af virksomheder og offentlige arbejdsgivere dygtige it-folk. Tjek, om der er et job for dig i denne uge.

28. okt 2016

Bankernes fremtid truet af små it-startups

Version2 Nyt direktiv bryder bankernes hermetisk lukkede datatank op for startups og teknologi-giganter. Bankerne kæmper med at blive klar.

28. okt 2016

It-succes med behov for mange flere ansatte

Jobfinder Den danske teknologikomet 3Shape, der udvikler og sælger scannere og tilhørende software til dentalindustrien og høreapparat-branchen, forventer at øge antallet af medarbejdere med 20-30 procent om året over de næste år. Det er gode nyheder for ingeniører og dataloger på jobjagt

28. okt 2016

Jyske Bank dropper også Swipp

Version2 Endnu en bank melder sig ud af Swipp-samarbejdet.

27. okt 2016

Amerikansk senator: Usikre Internet of Things-enheder bør klassificeres som ‘skadelige’

Version2 Stigende brug af Internet of Things-enheder kan kræve ny lovgivning, mener senator i USA. Eksempelvis kan internetudbydere få lov at blokere for 'skadelige' enheder, og producenter kan bremses i salget af dem i USA, foreslår han.

27. okt 2016

dr.dk, ing.dk og Version2 gik onsdag i sort

Version2 Danmarks Radio var onsdag formiddag offline i længere tid på grund af problemer med caching af websites.

27. okt 2016

Danske Bank: 2-årige it-projekter er bandlyst - der skal leveres hver 5. uge

Version2 Eliminering af hidtidige fejl, når sager overleveres mellem de ansatte og stop for tommetykke papirdokumenter til kunderne er mål som Danske Bank jagter i digitaliseringsarbejdet.

27. okt 2016

Advokat om retten til at flytte egne data: Hvordan i h... skal det lade sig gøre?

Version2 EU's nye dataregler giver forbrugerne rettigheder, der ser gode ud på papiret, men kan være svære at opfylde i praksis, mener privacy-advokat.

27. okt 2016

Svindelsag vokser: Nets vil spærre 100.000 danske kreditkort

Version2 Nets mistænker, at tusindvis af danskere kan få deres kreditkort misbrugt inden for den nærmeste fremtid. Derfor lyder anbefalingen, at kortene spærres, bl.a. for at undgå kæmpetab.

26. okt 2016