Gratis webinar: Mød to eksperter i en gennemgang af storage-virtualisering

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Kim Gregers Petersen, IBM (t.v.) og Jacob Duus, ATEA (t.h.) vil i webinaret gennemgå potentialet i storage-virtualisering med udgangspunkt i IBM Spectrum Virtualize.

Deltag i Version2's gratis webinar, og få en en teknisk gennemgang af, hvorfor storage-virtualisering er vigtig. Udgangspunktet vil være IBM Spectrum Virtualize.

Hvornår: Webinaret bliver streamet fra tirsdag den 16. maj kl. 9.00. Tilmeld dig allerede nu på linket herover.

Mulighederne i virtualisering af storage er slet ikke udnyttet endnu

I modsætning til servermiljøer, hvor alt efterhånden er virtualiseret via bl.a. VMware og Hyper-V, vurderes det, at kun 10-15% af alt det storage, der kan virtualiseres, rent faktisk er virtualiseret.

Spectrum Virtualize, der måske bedst er kendt under sit tidligere navn, SVC, er i dag den mest udbredte løsning inden for virtualiseret storage især i mellemstore og store virksomheder.

Spectrum Virtualize kan i dag leveres som en 'ren' softwareløsning og kan bruges til at virtualisere storage fra alle leverandører. Mere end 400 storageplatforme er i dag understøttet. Spectrum Virtualize virtualiserer virksomhedens samlede storagekapacitet fra hele storagemiljøet (gerne heterogent) og stiller det til rådighed for alle virksomhedens servere og applikationer. Alle ændringer i storagemiljøet kan herefter ske, uden at servere/applikationer påvirkes, eksempelvis ved migrering af data, udskiftning af storageenheder, flytning af data fra et storage-tier til et andet etc.

Spectrum Virtualize bruges også til datareplikering og DR ved flere sites og anvendes typisk i SAN-miljøer til block & fildata.

Webinaret henvender sig særligt til ​​​​​​​it-chefer, it-driftschefer og storage-administratorer. Tilmeld dig nu øverst på siden

Det får du ud af webinaret

  • ​​​​​​​​​​​​​​Forstå, hvordan storage virtualisering i den grad kan gøre din dagligdag nemmere.
  • Lær, hvordan udnyttelsesgraden af storagekapaciten og fleksibilitet ved ændring af storagemiljøet kan øges dramatisk.
  • Lær, hvordan Spectrum Virtualize er velegnet til sikring af data i High Availability-miljøer.

NB! Webinaret henvender sig til alle, uanset hvilket storagefabrikat man anvender.

På webinaret vil du møde

Elias Lundström, vært, Version2. Elias Lundström er tidligere journalist på Version2 og nuværende selvstændig samt vært for vores webinarer.

Kim Gregers Petersen, Partner Technical Advocate IBM. Speciale: Software Defined Storage
Kim Gregers er uddannet maskiningeniør fra Københavns Teknikum. Han har 33 års erfaring i it-branchen inden for bl.a. CAD/CAM, hardware, software og komplette it-løsninger og de sidste ti år: it-infrastruktur og Big Data & Analytics. Kim Gregers har en fortid hos bl.a. HP, SGI, PTC, Complet Data, Dell, Atea og er nu ansat i IBM.

Jacob Duus, Solution Evangelist med lang erfaring inden for teknisk salg. Han har været med til at lave forretningsudvikling og arbejdet inden for Cloud Services.