Få styr på edge computing med et mikrodatacenter

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Få styr på edge computing med et mikrodatacenter
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Se webinaret nu - Du skal bare have en brugerkonto og være logget ind på ing.dk for at kunne tilmelde dig.

De fleste virksomheder har flyttet deres data til skyen, men hvad gør du med den data, du har liggende lokalt. Er den samlet og sikret?

Mens virksomheder i alle størrelser i stadig højere grad flytter deres data til store, centraliserede datacentre, opstår der et behov for mere kraft på ’kanten af netværket’, så din data er hurtigt tilgængelig på det enkelte kontor.

Stadig flere intelligente enheder og applikationer bliver koblet til virksomhedernes netværk. Det lægger pres på båndbredden, det kan betyde højere latency på netværket og der opstår behov for processorkraft tæt på brugerne og enhederne.

“Det handler om at bygge bro mellem cloud computing og edge computing. Og det handler om at sikre virksomhedernes lokale it-installationer og gøre dem effektive," siger Johnny Robertson, Partner Account Manager i Schneider Electric Danmark.

I webinaret tager vi på besøg hos Schneider Electric Danmark, hvor Johnny Robertson gennemgår et nyt mikrodatacenter, som er døbt “Smart Bunker” og diskuterer forskellige typer anvendelse.

Smartbunkeren er et mikrodatacenter med racks, køling, PDU, UPS og et væld af muligheder for overvågning, måling af temperatur samt luftfugtighed og brandslukning.

Sponsor: Schneider Electric

Hvornår: Tilmeld dig nu for at få adgang til at se webinaret med det samme

Hvor: Se webinaret fra din egen computer

Emne: Mini datacenter