Webinar: Lær hvordan elektromagnetisk simulering sparer prototyper og finder de bedste målepunkter

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Webinar: Lær hvordan elektromagnetisk simulering sparer prototyper og finder de bedste målepunkter
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

I dette webinar vil Thure Ralfs fra Comsol forklare om simulering af elektromagnetisme, hvilke udfordringer det løser, samt hvad man skal være opmærksom på, når man måler det virtuelt frem for fysisk. I webinaret vil Thure Ralfs demonstrere forskellige simuleringseksempler i COMSOL-softwaren.

Webinaret vil gennemgå, hvordan man kan simulere elektromagnetiske felter i alt fra elektronik og generatorer til motorer, osv. og dermed forkorte udviklingstiden, spare penge, forbedre designet og forhøje sikkerheden.

Konkret er der tale om lavfrekvent elektromagnetisme, som man eksempelvis finder i spoler, kondensatorer, generatorer, motorer og transformatorer.

Det er ofte en udfordring at vide, hvor man skal måle fysisk, da de elektromagnetiske felter befinder sig i et større område. Med simulering kan man visualisere dette felt og dermed også få en bedre idé om, hvor de bedste målepunkter er.

Det får du ud af webinaret:

  • Se, hvordan COMSOL Multiphysics håndterer flere forskellige typer af elektromagnetismesimuleringer
  • Se, hvordan man sparer tid og ressourcer på at simulere den elektromagnetiske støj fremfor at måle på fysiske prototyper
  • Se, hvordan man igennem simulering kan finde de bedste målepunkter igennem en visualisering af elektromagnetiske felter

På webinaret vil du møde:

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i COMSOL, vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Elias Lundström, vært, Ingeniøren.