Lær hvordan din it-afdeling effektivt kan standardisere og automatisere processer i SMV'er

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Lær hvordan din it-afdeling effektivt kan standardisere og automatisere processer i SMV'er
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Det er ofte en udfordring for it-afdelingerne i dag at kunne levere it hurtigt nok til at støtte forretningen, der kræver hurtigere og hurtigere time to market. Dette skyldes manglende standardisering og mange manuelle processer og afhængigheder, der tager tid og forlænger leveringen af det ønskede.

Se webinaret nu

De fleste it-afdelinger bliver også ofte mødt med en holdning om, at det er billigere at lægge it ud i skyen – men hvis man ikke ved, hvad ens eget datacenter koster sammenholdt med netop cloud – så er det svært at argumentere for og imod.

Vi vil med dette webinar fortælle om VMwares vRealize suite i en teknisk gennemgang. Vi vil vise, hvordan Business Modulet kan benyttes til at beregne, hvad dit it koster in-house sammenholdt med, hvad det vil koste at lægge det op i skyen. Vi vil komme omkring vRealize Operation, der sikrer proaktivitet, optimering af miljøet samt ressourceplanlægning. Vi vil fortælle om Log Insight, der giver struktur på ustruktureret data ved at analysere massive mængder logdata, og som på baggrund heraf leverer realtidsmonitorering, søgning samt analyser.

Vi vil se på automatisering og standardisering, og hvordan repetitive opgaver standadiseres og automatiseres - så bl.a. så simpel en ting som dokumentation pludselig er en automatiseret process. Og hvordan Shadow IT undgås.

Det vil være en teknisk gennemgang med use cases og demo med fokus på små og mellemstore virksomheder – udført af Robert Jensen fra VMware og Carsten Blohm fra Arrow.

Det får du ud af webinaret:

  • Se, hvordan standardisering og automatisering af manuelle processer bedre understøtter forretningen.
  • Se, hvordan du undgår Shadow IT.
  • Se, en costberegning af in-house it mod en cloudbaseret løsning.

På webinaret vil du møde:

Carsten Blohm, Solutions Architect, Arrow: Uddannet it-ingeniør, har og har arbejdet med virtualisering og datacenterløsninger siden 2005.

Robert Jensen, Systems Engineer, VMware: Har 15 års erfaring med at arbejde med drift og administration af VMware.

Elias Lundström, vært, Version2.