Webinar: Find den bedste balance mellem it-sikkerhed og medarbejderfleksibilitet

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Webinar: Find den bedste balance mellem it-sikkerhed og medarbejderfleksibilitet
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Som it-sikkerhedsansvarlig for en virksomhed handler det for mange om at finde en balance mellem it-sikkerhed og medarbejderfleksibilitet.

I den ene ende af spektret kan den sikkerhedsansvarlige vælge at beskytte sit system ved at lukke alle indgange ned, fratage alle medarbejdere alle rettigheder og derved minimere risici. Det skaber omvendt et tungt og trægt system, hvor medarbejderne bliver låst i uhensigtsmæssige arbejdsmønstre med sikkerhedsbarrierer overalt og krav om at arbejde inden for meget strenge rammer.

I den anden ende af spektret har medarbejderen fuld frihed til at gøre, hvad der passer vedkommende. Logge på usikre netværk, klikke på alle de links, de kan finde på, downloade og køre hvad som helst. Det skaber stor medarbejderfrihed med omvendt uacceptable sikkerhedsrisici involveret.

Dette webinar handler om, hvordan man som it-sikkerhedsansvarlig finder den bedste balance mellem it-sikkerhed og medarbejderfleksibilitet, således at den sikkerhedsansvarlige stadig har fuld kontrol over virksomhedens sikkerhed, mens medarbejderne får størst mulig frihed og medarbejderfleksibilitet.

Det får du ud af webinaret:

  • Se, hvordan Cisco ISE sikrer, at gæster og ansatte har adgang til lige præcis de funktioner, de bør have adgang til
  • Lær, hvordan Cisco Umbrella beskytter virksomheden mod angreb, når ansatte arbejder i skyen
  • Lær, hvordan Cisco AMP giver 24/7 beskyttelse imod malware-angreb

På webinaret vil du møde:

Søren Nielsen, Systems Engineer, Netteam.

Tue Frei Nørgaard, Technical Solutions Architect, Cisco.

Joachim Kühlmann Selikken, vært, Version2.