Få styr på virksomhedens persondata med DPOrganizer

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Se webinar

Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Se webinaret nu - Du skal bare have en brugerkonto og være logget ind på ing.dk for at kunne streame det

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. For de fleste europæiske virksomheder betyder det omstruktureringer og en massiv researchopgave med at forstå kravene til behandling af persondata.

Konsulenthuset GlobalSequr tilbyder rådgivning og compliance tjek for danske virksomheder. De anbefaler DPOrganizer software, der kortlægger behandlingen af persondata.

DPOrganizer giver både overblik over relevante lovkrav samt virksomhedens håndtering af data. Først bliver man guidet gennem en registrering og får organiseret personfølsom data i kategorier efter lovgivning. Dernæst definerer man, hvem der har adgang til oplysninger for til sidst at få et overblik og redskaber til at tilrettelægge bedre persondata praksisser.

Det er muligt at invitere eksterne partnere såsom virksomhedens advokat til at få adgang til DPOrganizers rapportering.

På et gratis webinar får Version2 besøg af den svenske direktør Egil Bergenlind, der også er en af grundlæggerne bag DPOrganizer. Tilmeld dig her, for at få adgang til en halv time, hvor Egil Bergenlind gennemgår en demonstration af softwaret sammen med Version2 vært og redaktør Henning Mølsted.

Det danske konsulenthus GlobalSequr tilbyder ekspertrådgivning inden for persondataforordningen og har sponseret dette webinar.