Virksomheder Tvunget til Stærk Digital Grænsekontrol

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Digital data er kernen i moderne virksomheders forretning. Men data lever i stigende grad en udsat tilværelse. For det første er data underkastet det hybride arbejdsmarked, hvor fjernarbejde og hjemmearbejde er normen. For det andet ser danske virksomheder ind i en virkelighed med en voldsom vækst i cyberkriminalitet, hvor ransomware, phishing og DDoS-angreb er en del af dagens digitale uorden. Det er grunden til at EUs medlemslande er gået sammen om et nyt it-sikkerhedsdirektiv NIS2, der skærper kravene til it-sikkerheden blandt samfundskritiske virksomheder og organisationer.
Men hvordan sikrer almindelige virksomheder sig i dette trusselslandskab?

Nyt trusselslandskab kræver grænsekontrol
Når vi arbejder hjemme og på farten, er vi uden for virksomhedens firewall. Derfor er der behov
for nye sikkerhedsløsninger. Løsninger, der beskytter virksomhedens ”grænser”, inden cyberkriminelle kommer ind i virksomhedens systemer.
Cisco Umbrella er en løsning skabt til at yde denne type beskyttelse. Umbrella et ”first line of defense”, der blokerer trusler, før de når netværket. Sikkerheden håndhæves på DNS-niveau forud for etablering af forbindelse med virksomhedens netværk. Samtidig rummer Umbrella en suite af værktøjer, der sikrer, at virksomheden lever op til de højeste standarder inden for it-sikkerhed. Umbrella hjælper virksomheden til at udvikle en state of the arts it-sikkerhedspolitik.