Vil du være en bedre IT-chef eller driftschef?

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Som IT-chef eller driftschef har du ansvaret for hele it-miljøet i jeres virksomhed. Det er en stor opgave, som kommer med mange beslutninger, der skal sikre, at alt kører optimalt. Hvis vi sammenligner ansvaret for et komplekst it-miljø med at give én person ansvaret for at hele vejnettet i Danmark kører planmæssigt – uden trafikpropper, kødannelse eller blinde veje pga. vejarbejde - så får man en god idé om, hvad din rolle egentlig kræver. Det ville kræve, at du kender til alle knudepunkter, planlagt vejarbejde, myldretidsdiagnoser og færdselsuheld på alle vejstrækninger – dag og nat. Og for at kunne løse dit arbejde tilfredsstillende, skal du ovenikøbet kende til alle disse hændelser, før de sker. Den tanke kan give sved på panden for de fleste.

Heldigvis har du med garanti en IT-afdeling fyldt med dygtige medarbejdere, der hjælper dig på vej, men bruger du dine ressourcer rigtigt, når du beder dem om manuelt at gå ud og styre ”trafikken”?

Med et ressourcestyringsværktøj kan du spare både tid og midler på ressourcefordelingen på dine applikationer og din infrastruktur – altså dit ”vejnet” for at blive i analogien. Ressourcestyringsværktøjerne hjælper dine medarbejdere med at forudse vejarbejde, myldretid og forhindre uheld, så dine applikationer altid kan svare hurtigt og ressourcerne fordeles efter behov. Bliv klogere på Application Resource Management og hvordan det kan frigive vigtige ressourcer og løfte jeres IT-miljø til et nyt niveau.