Version2 IT Company Rank 2016

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Googles danske udviklerafdeling i Aarhus er Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads ifølge en undersøgelse foretaget af Universum blandt knap 1.000 it-professionelle.

Læs hvorfor i magasinet Version2 IT Company Rank og få desuden et enestående indblik i en lang række kendte såvel som mindre kendte it-virksomheder og it-afdelinger.

Tag for eksempel med på besøg hos en højdespringer i undersøgelsen, Terma, der leverer teknologi til alt fra rumsonder og kampfly til krigsskibe. Altså hvad Termas vice president for softwareudvikling kalder for ‘drengerøvsteknologi’. Men hvordan tiltrækker man kvindelige ansatte med den profil?

Det er til gengæld ikke problemet for Digitaliseringsstyrelsen, hvor muligheden for at forme samfundet appellerer stærkt til kvindelige it-professionelle, vurderer styrelsens direktør, der er klar til at tage kampen om dygtige studerende.

It-faglighed og kommunikationsevner går ikke altid hånd i hånd, og det problem har de danske uddannelsesinstitutioner endnu ikke løst. Derfor er KMD begyndt at sende kommende it-konsulenter på en slags lyn-graduate-program på en svensk ødegård, hvor de både lærer teknik og ‘consulting behaviour’ – altså hvordan man agerer med en kunde.

Ambitionerne var store, da Version2 for 10 år siden blev lanceret som papir­avis. Det har ikke ændret sig siden, selv om avisen efter et år kasserede pa­piret og fandt sit rette element på nettet. Vi ser tilbage på it-mediets analoge barndom.