Vælg et intelligent netværk

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

En introduktion til udviklingen og de nyeste tendenser indenfor cloudbaseret netværk

I dag ligger mailservices, produktivitet,ERP, HR og CRM ofte i skyen, og IT-afdelinger arbejder hårdt på at rykke endnu flere services online. Men der er én markant undtagelse. De fleste organisationer har stadig netværk, der kræver en betydelig manuel indsats at administrere, opdatere og vedligeholde, og ofte skal administrator endda være fysisk i nærheden af enhederne for at administrere dem.

Der er alternativer hertil. Med en intelligent, konstant opdateret og cloudbaseret netværksløsning sparer virksomheden tid og ressourcer, får overblik, har konstant adgang til nyeste funktionalitet og sørger for, at alle netværksenheder konstant er opdateret og sikret optimalt mod aktuelle cybertrusler.

I dette whitepaper kan du læse om de muligheder for intelligente netværk, og hvilke muligheder IT Relation ser for at satse på cloudbaseret netværk fra Cisco Meraki.

Dette whitepaper er sponseret af itm8 og IT Relation