SOC + Sikkerhed som en service

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Sådan forbereder du din virksomhed på et cyberangreb

Mange cyberangreb kunne være undgået – og i de tilfælde, hvor et angreb har fundet sted, kunne nedetiden og omkostningerne forbundet med angrebet have været reduceret betragteligt.
Rapporter fra både norske, svenske og danske myndigheder viser, at truslen fra cyberkriminalitet er højere end nogensinde, og at den skal tages alvorlig. Rapporterne viser, at målrettede angreb mod virksomheder er mere alvorlige end tidligere, blandt andet på grund af det, man kalder dobbelt afpresning. Det indebærer, at hackerne ikke alene kræver løsesum for at dekryptere filer, men også truer med at lække følsomme data, hvis man ikke betaler.

Men som Center for Cybersikkerhed skriver: Kampen mod hackerne er ikke tabt. I takt med, at cybersikkerhed kommer mere i fokus hos organisationer, virksomheder og myndigheder, øges forsvaret mod hackerne. Det reducerer risikoen for alvorlige cyberangreb. Men det forudsætter, at man har en nuanceret og detaljeret forståelse af de cybertrusler, man er udsat for.

I denne introduktion kan du læse om

  • At cybersikkerhed er ledelsens ansvar
  • Hvorfor det uden overvågning kan tage lang tid, før man opdager et angreb
  • At åbenhed omkring angreb kan være positivt
  • Vigtigheden af, at medarbejderne er virksomhedens personlige firewall
  • At sikkerhedsmyndigheder anbefaler, at man køber sig til de kompetencer, man mangler
  • Hvordan Atea SOC+ giver dig en 24-timers vagtservice

Dette whitepaper er sponseret af Atea