Simuleringsbaseret udvikling

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Webinar om simuleringsbaseret udvikling – et paradigmeskifte i udviklingsprocessen. Skær op til 80 procent af din udviklingstid.

Webinaret blev afholdt d. 25. september 2014. Du kan se optagelsen ved tilmelding.

Nye apps flytter simuleringerne med rundt i hele udviklingsprocessen og er med til at frigøre virksomhedens innovationspotentiale.

På dette netop afviklede webinar kan du, lige når det passer dig, se hvordan, og hvad der skal til at udnytte en simuleringsbaseret udviklingsproces.

Simuleringsbaseret udvikling er et paradigmeskift i den måde, virksomheder udvikler nye produkter på. Det skifte startede for mere end 10 år siden og har med multifysik de senere år har taget yderligere fart.

På webinaret:

Viser vi eksempler fra forskellige industrier, hvor virksomheder rapporterer om tidsbesparelse på op til 80 procent og en ny indsigt, der resulterede i forbedrede produkter

Viser vi skridt for skridt, hvad der skal til for at opbygge en model og gøre den tilgængelig som en app

Giver vi mulighed for at stille spørgsmål til selve simuleringen, og hvordan den kan implementeres i en udviklingsafdeling.

Webinaret er sponseret af COMSOL og bliver produceret i samarbejde med Ingeniøren.