Simulationsbaseret udvikling udvidet med apps

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Udgivelsessponsor

COMSOL

Webinar om simuleringsbaseret udvikling – et paradigmeskifte i udviklingsprocessen. Skær op til 80 procent af din udviklingstid og styrk videndelingen i organisationen.

Det nye app-værktøj fra COMSOL gør det nu muligt hurtigt at udvikle specialtilrettede simuleringsapps rettet mod personer, der ikke er specialister i at anvende simuleringsværktøjer, men dermed alligevel kan lave hvad-nu-hvis-analyser, kvalitetstest osv.

I kraft af appens brugervenlige grænseflade kan f.eks. testingeniører trække på den viden, som udviklingsafdelingen ligger inde med uden at skulle forstyrre dem hver gang. Dette kan frigøre tid i udviklingsafdelingen til mere fremadrettede aktiviteter.

I dette webinar vil ingeniør og direktør Thure Ralfs fra COMSOL vise de skridt, der skal til for at bygge en virtuel prototype og gøre den til en app, som kan køres af alle.

I webinar-studiet får han selskab af to ingeniører fra virksomheden Resolvent, der leverer multifysik-simulationer til et bredt udsnit af industrien, eksempelvis inden for maskinkonstruktion, projektering af biomasseanlæg og producenter af højttalere og brændselsceller.

Technical simulation engineer Tore Findsen vil vise, hvordan man løser et akustisk problem i industrien ved hjælp af simulationsbaseret udvikling, og hans kollega, simulation manager Matteo Lualdi, vil demonstrere en fuel cell-app, der kan simulere de forskellige materialer, flowforhold, spændinger, geometri og temperaturfordelinger i en brændselscellestak.

På webinaret:

  • Viser vi eksempler fra forskellige industrier, hvor virksomheder rapporterer om tidsbesparelse på op til 80 procent og en ny indsigt, der resulterede i forbedrede produkter

  • Viser vi skridt for skridt, hvad der skal til for at opbygge en model og gøre den tilgængelig som en app

  • Giver vi mulighed for at stille spørgsmål til selve simuleringen, og hvordan den kan implementeres i en udviklingsafdeling.

Emne:

Multifysik, produktudvikling, simuleringsværktøjer

Værter:

  • Thure Ralfs, civilingeniør, direktør i COMSOL

  • Tore Findsen, civilingeniør inden for mekanik og specialiseret i mekaniske og akustiske analyser i Comsol Multiphysics, Resolvent

  • Matteo Lualdi, civilingeniør inden for energi og specialiseret i procesteknologi, kemiske og termokemiske processer, katalyse samt simulationer i COMSOL Multiphysics, Resolvent

  • Bjørn Godske, journalist, Ingeniøren

Dato og tid: Webinaret blev afviklet torsdag 17. marts 2016 og kan nu ses som podcast

Webinaret er sponseret af COMSOL og produceret i samarbejde med Ingeniøren.