Sikkerhed i kølvandet på FE-skandalen

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Offentliggørelsen af den hemmeligstemplede ”Dunhammer-rapport", stiller endnu engang spørgsmål ved, om vores data er godt nok beskyttet med de sikkerhedsniveauer, de fleste danskere, danske virksomheder og myndigheder som standard opererer med i dag på internettet.

Fiber tapping er ikke nyt. I en tid med stigende cyber trusselsbillede og flere målrettede angreb – er adgang til sensitive data via fiber/MPLS netværk, en oplagt angrebsvektor. Virksomheden kan dog selv bestemme om de vil udsætte sig selv for kompromittering af data via eks. aflytning. Her er kryptering en nøgleteknologi i beskyttelsen af sin følsomme data.

Ingeniøren og Version2 giver i denne briefing overblik over sagens tekniske aspekter samt et solidt indblik i betydningen for virksomheders håndtering af data og konkrete anbefalinger til effektiv kryptering.