Se hvor let en hacker kan overtage netværket gennem en printer

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Se hvor let en hacker kan overtage netværket gennem en printer
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Se hvor let en hacker kan overtage netværket gennem jeres printer i en demonstration.

Hvor ofte printer eller scanner du materiale, som er fortroligt?

I en undersøgelse af Ponemon instituttet svarede 56 pct. af virksomheder, at printere er blevet fuldstændig glemt i deres endpoint sikkerhedsstrategi.

Fredrik Sveen fra HP medbringer en printer for at demonstrere, hvordan den kan udnyttes til at skabe bagdøre til hele netværket. Desuden vil vi tale om printermalware.

Hvis ikke dine printere er beskyttede, kan hackere kigge dig over skulderen eller bruge dem som en åbning til at angribe resten af dit netværk. Selv en enkeltstående it-sikkerhedsbrist kan koste din virksomhed dyrt.

Uden et centralt overblik er det umuligt for IT-afdelinger at opretholde en standard for printersikkerhed. I HP Jet Advantage software er det muligt at oprette sikkerhedsprotokoller for printere for derefter at implementere beskyttelsen i hele virksomheden.

Dette lærer du:

  • Hvad er worst case scenarier med dårlig printersikkerhed?
  • Sådan får du overblik over sikkerhedstrusler og -politik inden for printere
  • Konkret case med HP værktøjet Jet Advantage

Sponsor: HP og Atea

Hvornår: Tilmeld dig nu for at få adgang til at se webinaret med det samme

Hvor: Se webinaret fra din egen computer

Emne: Printersikkerhed

På webinaret vil du møde

Fredrik Sveen er teknisk konsulent hos HP. På webinaret vil han demonstrere printer sårbarheder og hvordan de tackles i mindre og større virksomheder.

Lars Rex Smidt er seniorkonsulent hos Atea. Til daglig hjælper han danske virksomheder med at implementere gode standarder for printersikkerhed.