Sådan skaber du disaster recovery på en virtualiseret server

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Sådan skaber du disaster recovery på en virtualiseret server
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Uanset cybersikkerhed kan du aldrig garantere din server mod ransomware. Det er nødvendigt at have løbende backup, men hvordan administrerer du backup på et datacenter med flere virtualiserede servere?

Se et webinar hvor tre disaster recovery eksperter fortæller om det moderne trusselsbillede og backup systemer.

Dette lærer du:

  • Sikkerhedsanalyse af malware trusler
  • Sikker backup af data
  • Hvordan genskaber man sin backup hurtigt for at undgå nedetid?

Sponsor: Konica Minolta

Hvornår: Tilmeld dig webinaret for at se med fra den 6. februar klokken 11

Emne: Ransomware og disaster recovery

På webinaret vil du møde:

Frank Stott er Business Development Manager hos Konica Minolta i deres Information Technology Service forretningsenhed, og har mere end 20 års erfaring indenfor Datacenter infrastruktur.

Jacob Toustrup er Product Sales Sepcialist på Ciscos datacenterplatform. Jakob har flere års erfaring fra flere IT producenter, hvor han de sidste 5 år har arbejdet med datacenteret i fokus. Derudover hjælper han med at skabe IT løsninger, som kan understøtte forretningen, og skabe værdi for organisationen.

Martin Plesner-Jacobsen er Team Lead Nordic for System Engineers hos Veeam Software og har i gennem de sidste 14 år arbejdet som konsulent hos nogle af Danmarks største virksomheder. De sidste 5 år har Martin arbejdet i krydsfeltet mellem it-organisation og forretning, hvor han har fået en stor interesse for data beskyttelse.