Sådan sikrer du din forretning mod cyberangreb

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Alle virksomheder er truet - har du styr på din Endpoint Security?

Cybersikkerhed er i bund og grund et våbenkapløb mellem hackere (og deres kriminelle bagmænd) og virksomhederne. Hackerne er desværre ofte et skridt foran, og derfor er det de IT-sikkerhedsansvarliges opgave konstant at sikre, at der ikke er nogle sprækker i virksomhedens netværk, hvor hackerne kan skaffe sig adgang. Har de først adgang, kan konsekvenserne ved cyberangrebet være uoverskuelige. I værste fald er din forretning færdig for altid.

Trusler og tendenser inden for cybersikkerhed er derfor i konstant bevægelse. Hos Wingmen har vi i disse år særlig fokus på Endpoint Security. Det vil sige sikkerheden på virksomhedens arbejdsstationer, mobile enheder og andre enheder, der er forbundet til jeres netværk, og som således er indgange til jeres datacenter og cloud-løsning.