Sådan laver du avancerede test af elektriske produkter

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Sådan laver du avancerede test af elektriske produkter
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Med introduktionen af elektronik og styringer i flere og flere slutprodukter er der et behov for effektivt at teste funktionaliteten af bestykkede printkort, kritiske del-komponenter eller det færdige produkt. For de fleste der skal anskaffe et testsystem til de opgaver, vil høj performance, hurtig levering, nem konfigurering og en konkurrencedygtig pris være vigtige parametre.

Det nye ODU-MAC® Black-Line, som er baseret på det gennemprøvede ODU konnektorsystem, lever op til alle parametrene. Med ODU-MAC® Black-Line receiveren kan man nemt udskifte, omkonfigurere eller tilføje moduler efter behov. Det giver maximal fleksibilitet og sparer tid og penge. Den nytænkte elektromekaniske sammenkobling sikrer, at receiver og ITA-frame sammenkobles præcist og pålideligt, så der er sikkerhed for lang og stabil levetid

ODU Denmark inviterer til et webinar, som er målrettet testingeniører, produktionschefer og andre med interesse for systemer til avancerede funktionstest.

Bemærk, at webinaret er for virksomheder, som er etableret på det danske marked.

ODU-MAC® Black-Line, som webinaret handler om, anvendes som interface mellem testudstyret og testobjektet.