Sådan bliver du teknisk leder i Forsvaret

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Få et indblik i to af Forsvarets lønnede tekniske officer-/lederuddannelser og bliv klogere på uddannelsernes opbygning, adgangskrav, studieforhold og muligheden for studiebolig. 

Hør fra to færdiguddannede tekniske ledere, der fortæller om deres vej ind på officersuddannelserne, deres uddannelsesbaggrund, og hvorfor de har valgte netop en af disse unikke lederuddannelse. 

”En uddannelse i Forsvaret åbner en verden af unik teknologi og mulighed for at gøre en forskel"

Uddannelsen til Teknikofficer i Flyvevåbnet kvalificerer dig på 28 måneder til at lede fagfolk, med højspecialiseret viden, og giver dig en bred teknologisk forståelse. Efter endt uddannelse vil du komme til at arbejde som teknisk leder på en af Flyvevåbnets flyvestationer med ansvar for vedligeholdelse og drift af Forsvarets kampfly, transportfly, helikoptere og andet højteknologisk udstyr. 

Uddannelsen til Våben– og Elektronikteknisk Officer (VEO) i Søværnet klæder dig på til at lede et team af specialister i et helt ekstraordinært miljø. Efter 36 måneders uddannelse er du klar til at blive en del af ledelsen på en af Søværnets store fregatter, hvor du vil komme til at arbejde med alt lige fra radarer og sensorer til missil- og våbensystemer. Derudover vil du være teknisk leder for alle de specialister, som arbejde indenfor dette område, samt være chefens højre hånd i krisesituationer.