Realistiske virtuelle prototyper – med multifysik

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Udgivelsessponsor
COMSOL

Webinar om simuleringsbaseret udvikling – et paradigmeskifte i udviklingsprocessen. Skær op til 80 procent af din udviklingstid og styrk videndelingen i organisationen.

Webinaret blev afholdt d. 12. maj, men hvis du tilmelder dig, kan du stadig se optagelsen.

I udviklingsafdelinger oplever mange stadigt stigende krav til produkternes performance, sikkerhed og ressourceforbrug, samtidigt med at time-to-market-kravene presser udviklingen til at gå hurtigere og hurtigere.

For at imødekomme disse krav udnytter flere og flere virksomheder muligheden for at bruge virtuelle prototyper, hvor en del af de ressource- og tidskrævende dele af udviklingen kan klares mere effektivt.

I dette webinar vil ingeniør og direktør Thure Ralfs fra COMSOL vise, hvordan man kan opbygge realistiske virtuelle prototyper, der reelt kan bruges til verifikation og optimering af ens produkter.

På webinaret får du et godt overblik over:

  • Hvorfor anvende virtuelle prototyper

  • Hvad er en realistisk virtuel prototype

  • Hvad skal der til for at udnytte virtuelle prototyper

  • Hvordan udnyttes virtuelle prototyper i løbet af et produkts udvikling og livscyklus

  • Undervejs kan du stille spørgsmål til selve simuleringen, og hvordan den kan implementeres i en udviklingsafdeling. Du kan også indsende spørgsmål via sms allerede nu på 50 38 15 55.

Vi kommer specifikt ind på de forskellige faser i udviklingen af et produkt:

Konceptfasen: Her afprøves en række ideer, og med virtuelle prototyper er det hurtigt at teste, hvilke ideer det giver mening at forfølge og, hvilke der allerede tidligt i forløbet kan afvises.

Designfasen: Her kan man virtuelt optimere sit design og dermed minimere antallet af fysiske prototyper og tests.

Test og verifikation: Her kan en virtuel prototype bruges til at teste, om ens design overholder specifikationerne, under hvilke forhold det fungerer, samt vise, hvilke parametre der er særligt sensitive under produktionen.

Emne:
Multifysik, produktudvikling, simuleringsværktøjer

Værter:

  • Thure Ralfs, civilingeniør, direktør i COMSOL
  • Bjørn Godske, journalist, Ingeniøren

Webinaret er sponseret af COMSOL og produceret i samarbejde med Ingeniøren.