Rådgivning

Entrust Identity for Workforce: A more secure and productive workforce

Dagens spredte arbejdsstyrke har brug for at kunne arbejde hvor som helst fra. Det stiller i høj grad krav til at sikkerheden er i orden.

For at sikre adgangen til en hvilken som helst app - i skyen eller on-premise - fra hvilken som helst enhed kræves der efter hånden mere end legacy IAM.

I dette whitepaper kan du læse mere om en moderne Zero Trust tilgang, der sørger for end sikrere og mere produktiv arbejdsstyrke.

Data dør bør kende for at styrke rekrutteringen af IT-professionelle

IT-professionelle er jaget vildt i stort set alle brancher - drevet af digitaliseringen. Store som små virksomheder fra Nordjylland til København søger alle opskriften, der skal lokke softwareudvikleren, it-arkitekten og scrum masteren fra sit eksisterende job til et nyt.

Sådan kommer byggeriet i mål med CO2 regnskabet

Byggeriet er en sektor der står overfor mange nye og krævende regler for nedbringelse af CO2 udslip. Briefingen her giver dig et indblik i det fremtidige arbejde med nedbringelse af CO2 belastning ved bygge- og anlægsprojekter.

Vi kender nu tallene, og nu begynder arbejdet med at finde løsninger, der kan gøre anlægsarbejdet mindst muligt klimabelastende.

Det operationelle miljø er din genvej til øget sikkerhed og digital transformation.

Den tiltagende (og nødvendige) integration mellem OT og IT i dag er en helt uundværlig katalysator for yderligere digitalisering og transformation. Men hvad er opskriften på en succesrig digitalisering af dit OT-miljø?

I whitepaperet kommer vi både ind på fordelene og udfordringerne ved den accelererende sammensmeltning mellem OT og IT og så stiller skarpt både på det menneskelige aspekt, de forandrede arbejdsopgaver og ser på, hvordan man går fra siloopdelinger til integration.

Kan din it-infrastruktur følge med ambitionerne?

It-infrastrukturen er – sammen med dine idéer – et afgørende fundament for din forretning,

Kan din it-infrastruktur følge med ambitionerne?

It-infrastrukturen er – sammen med dine idéer – et afgørende fundament for din forretning,

Spar op til 70% på din app-udvikling

Med Power Platform, og særligt Power Automate og Power Apps, kan du selv bygge applikationer, der ikke kræver højt betalte udviklere eller lægger beslag på virksomhedens sparsomme it-ressourcer.

Power Apps kræver minimal eller ingen kodning og går ikke på kompromis med sikkerheden, der bygger oven på Microsofts security stacks.

Sådan opgraderer Syddjurs Kommune netværket

Den østjyske kommune udskifter i samarbejde med Atea kilometervis af gamle PDS- og lyslederkabler i store dele af den kommunale bygningsmasse.
Resultatet er en digital foregangskommune med lynhurtigt internet. I dette whitepaper kan du blive klogere på, hvordan Syddjurs Kommune griber deres opgraderingsopgave an.

Videnspakke |IT-sikkerhed

Indeholder

How to be a SOAR winner
8 successful strategies to unlocking more value from your security orchestration, automation and response (SOAR) solution.

Prepare or panic: How to future-proof your enterprise security
In this whitepaper you can explore the different IBM Security Solutions that'll help improving your defences.

Which security platform works best for you?

Finding a security platform for your organization can be a difficult task. In cybersecurity, the term “platform” has become overused, making it difficult to cut through the noise and understand which factors matter in choosing the best option for your business.

The platform you choose today can act as a foundation for your security maturity posture for the next few years and should be chosen carefully.